miercuri, 1 iulie 2015

Retete de Mancare gustoase si rapide # 63

Retete de  mancare gustoase si rapide

Covrigei cu ciocolată

3 January 2011
Covrigei cu ciocolată
  Ingrediente: 300 g făină 150 g unt 60 g zahăr brun două linguri de miere o portocală un ou două pliculeţe cu zahăr vanilinat o linguriţă de praf de…
Read more »
 

Cocktail Sweet Martini

3 January 2011
Cocktail Sweet Martini
  Calitate – alcoolic  Bază alcoolică – gin Pahar – cupă mică de cocktail Categorie – Vermouth drinks Decoraţiune – o cireaşă roşie   Se serveşte înainte mese Ingrediente: 8/10…
Read more »

Cozonac alsacian

3 January 2011
Cozonac alsacian
  Ingrediente: 500 g făină 75 g zahăr 1 praf de sare 100 g unt 2 ouă 150 g stafide 1/4 l lapte 20 g drojdie 100 g migdale 50…
Read more »

Gulaş de varză şi carne de porc

3 January 2011
Gulaş de varză şi carne de porc
Ingrediente: 1 kg pulpă de porc 1 şi 1/2 kg varză acră 150 g untură 450 g smântână 4 cepe 6-7 căţei de usturoi 1 lingură boia l lin­gură făină…
Read more »

Dovlecei cu carne de porc

3 January 2011
Dovlecei cu carne de porc
  Ingrediente: 4 dovlecei 5 cartofi 500 g carne de porc o ceapă 3 căţei de usturoi 300 g mazăre o conservă cu roşii o lingură de pastă de tomate…
Read more »

Rulouri de şuncă umplute cu legume

3 January 2011
Rulouri de şuncă umplute cu legume
Ingrediente: 3-4 felii de şuncă slabă de viţel sau de pasăre 1 morcov 1 cartof 1 rădăcină de pătrunjel 1 lingură fasole verde de la congelator 3 linguri lapte 1…
Read more »

Legume la cuptor cu sos

3 January 2011
Legume la cuptor cu sos
  Ingrediente: doi dovlecei doi ardei graşi roşii o vânătă 200 g smântână o lingură de muştar cu boabe ulei de măsline sare piper zeamă de lămâie oregano   Mod…
Read more »

Muşchi de viţel împănat

3 January 2011
Muşchi de viţel împănat
  Ingrediente: 400 g muşchi de viţel 100 g slănină proaspătă 1 morcov 2-3 căţei de usturoi 1/2 lămâie sare   Mod de preparare: Speli şi cureţi muşchiul de viţel,…
Read more »

Tort de biscuiţi îmbrăcat în ciocolată albă

3 January 2011
  Ingrediente: 750 g biscuiţi măcinaţi 1 cană zahăr 1 cană lapte 1 pachet unt 3 linguri cacao 2 linguri zahăr pudră 5 linguri nucă măcinată 3-4 linguri dulceaţă 1…
Read more »

Burger cu somon

3 January 2011
Burger cu somon
  Ingrediente: 4 chifle 700 g file de somon o ceapă 2 linguriţe suc de lămâie 2 linguri brânză de vaci un ou 6 linguri făină sare piper ulei 200…
Read more »

Chiftele de linte roşie

3 January 2011
Chiftele_de_linte_rosie
Chiftele de linte roşie: din: linte rosie, paine, faina, ceapa, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 300 g linte roşie 2 felii de pâine 3 linguri făină 1 ceapă 1 legătură pătrunjel…
Read more »

Frigărui din carne de porc cu cimbru

3 January 2011
Frigărui din carne de porc cu cimbru
Ingrediente: 400 g de piept de porc sare piper cimbru boia ulei   Mod de preparare: Tai carnea fâşii, apoi le treci prin ulei, le presari cu sare, piper, cimbru…
Read more »

Vrajitoriile lui Jamie Oliver 39 (video)

3 January 2011
Vrajitoriile lui Jamie Oliver 39 (video)Read more »

Tocăniţă de ardei cu peşte

3 January 2011
  Ingrediente: 8 fileuri de cod alb 4 ardei graşi roşii 500 g roşii o vânătă două cepe 80 g capere 200 ml lapte dulce ulei de măsline sare piper…
Read more »

Budincă dulce de cartofi

3 January 2011
Budincă dulce de cartofi
Ingrediente: 4 cartofi 300 g zahăr 60 g unt 150 g smântână 2 ouă 1 lingură făină 40 g stafide 1/2 linguriţă scorţişoară 2 linguriţe zahăr pudră sare   Mod…
Read more »

Ciupercuţe cu spanac şi praz

3 January 2011
Ciupercuţe cu spanac şi praz
  Ingrediente: un kilogramn de ciuperci champignons 500 g spanac un fir de praz 200 g brânză de vaci două ouă un vârf de cuţit de praf de nucşoară sare…
Read more »

Cartofi taranesti cu marar

3 January 2011
Cartofi taranesti cu marar
Ingrediente: 1,5 kg cartofi 4 cepe 1 lingură boia dulce 4-5 căţei de usturoi ulei sau margarina 1 legă­tură mărar sare   Mod de preparare: Cureţi cartofii şi ceapa, pui…
Read more »

Fursecuri cu mac

3 January 2011
Fursecuri cu mac
  Ingrediente: un plic cu budincă de vanilie 300 g făină 250 g unt 150 g zahăr tos 3 ouă 100 ml lapte un pliculeţ cu praf de copt 50…
Read more »

Chec cu halva şi glazură de ciocolat

3 January 2011
Chec cu halva şi glazură de ciocolat
  Ingrediente :  300 g făină 100 g unt 250 g halva cu cacao 100 ml lapte 2 ouă 200 g ciocolată menaj 100 g frişcă 1 esenţă vanilie  …
Read more »

Borş de pui şi ardei iute

2 January 2011
Borş de pui şi ardei iute
  Ingrediente: 800 g piept de pui 800 g roşii doi ardei graşi două cepe 3 cartofi un ardei iute o ţelină două linguri de ulei de măsline 350 ml…
Read more »

Cocktail Strawberry Dawn

2 January 2011
Cocktail Strawberry Dawn
Calitate – alcoolic Bază alcoolică – gin Pahar – cupă dublă de cocktail Categorie – Gin drinks Decoraţiune – o căpşună pe margine şi paie retezate la jumătate   Se…
Read more »

Tartă cu roşii uscate

2 January 2011
  Ingrediente: un pachet de foitaj 200 g roşii uscate o conservă de anghinare 500 g brânză de vaci 150 g sâmburi caju 4 ouă o legătură de mărar sare…
Read more »

Pulpe de pui cu legume, caise confiate si miez de nucă

2 January 2011
Pulpe de pui cu legume, caise confiate si miez de nucă
  Ingrediente: 8 pulpe de pui 5 cartofi 150 g caise confiate 200 g miezuri de nucă o linguriţă de oregano uscat o lămâie sare piper ulei de floarea-soarelui castraveţi…
Read more »

Inel din orez cu peşte

2 January 2011
Inel din orez cu peşte
  Ingrediente: 500 g macrou marinat 300 g broccoli 3 ardei capia două cepe o jumătate de ţelină o vânătă 4 roşii sare piper mărar ulei de măsline o linguriţă…
Read more »

Tarte cu mango

2 January 2011
  Ingrediente: 3 fructe de mango 300 g făină două pliculeţe cu jeleu 250 ml lapte un plic cu cremă de vanilie 300 g unt 170 g zahăr tos două…
Read more »

Salată cu ouă de prepeliţă

2 January 2011
Salată cu ouă de prepeliţă
O reteta delicioasa de salata cu oua de prepellita din: oua de prepelita, castravete murat, oua de gaina, smantana, mustar, suc de lamaie, sare, piper, oregano si mustar cu seminte.…
Read more »

Peşte afumat cu legume

2 January 2011
Peşte afumat cu legume
  Ingrediente: 500 g peşte afumat 300 g orez 200 g mazăre 200 g fasole verde 150 g boabe de porumb din conservă doi morcovi o ceapă o lămâie 100…
Read more »

Fursecuri cu zahăr brun

2 January 2011
Fursecuri cu zahăr brun
  Ingrediente: 120 g unt 120 g unt de alune 100 g zahăr tos 130 g zahăr brun două ouă 100 g făină 80 g fulgi de ovăz 250 g…
Read more »

Budincă din carne de vită

2 January 2011
Budincă din carne de vită
  Ingrediente: 500 g paste spiralate 800 g carne de vită 4 ouă doi ardei capia 80 g unt 70 g pesmet o linguriţă de boia dulce sare piper pătrunjel…
Read more »

Orez picant cu ciuperci şi pipote de pui

2 January 2011
Orez picant cu ciuperci şi pipote de pui
  Ingrediente: 2 cani orez 500 g pipote de pui 500 g baby carrote 2 fire de praz 1 cutie de ciuperci sare paprika ulei piper boabe   Mod de…
Read more »

Cartofi franţuzeşti cu ouă, smantana si pesmet

2 January 2011
Cartofi franţuzeşti cu ouă, smantana si pesmet
  Ingrediente: 750 g cartofi noi 4 ouă fierte 300 g smântână 50 g unt 30 g pesmet sare   Mod de preparare: Spală bine cartofii şi fierbe-i în coajă,…
Read more »

Paste spirală cu sos alb

2 January 2011
  Ingrediente: 400 g paste spirală 100 g pesmet 50 g unt 50 g făină 200 ml lapte 300 g smântână 300 g roşii mici sare piper   Mod de…
Read more »

Budincă cu busuioc, oregano si parmezan

2 January 2011
  Ingrediente: 200 ml suc de roşii 1 pâine 1 vânătă 500 g roşii 1 ardei gras 200 g caşcaval 100 g parmezan 2 cep

Pulpe in sos de vin

2 January 2011
Pulpe in sos de vin
  Ingrediente: 4-6 pulpe de pui 2 roşii 1 ardei gras 2 cepe 1 morcov 5 căţei de usturoi 2 pahare cu vin alb ulei sare piper   Mod de…
Read more »
 

Trufe de ciocolată cu Grand Marnier

2 January 2011
  Ingrediente: 4 linguri unt topit 1/2 ciocolata neagră 1/2 ciocolată cu lapte 4 linguri Grand Mamier 4 gălbenuşuri de ou 1 şi 1/4 ceaşcă zahăr pudră 2 lin­guriţe esenţă…
Read more »

Panzanella cu ciuperci salbatice

2 January 2011
Panzanella cu ciuperci salbatice
  Ingrediente: 8 felii de pâine de secară 1 ceapă roşie de apă salată verde rucola sau un altfel de salată aromată 300 g ciuperci sălbatice (uscate sau conservate) ulei…
Read more »

Tartă cu cremă de lămaie şi bezea

2 January 2011
  Ingrediente: pentru aluat: 210 g făină un vârf de sare 113 g unt la temperatura camerei 1 ou mare, bătut pentru cremă: 3 ouă mari 80 ml suc de…
Read more »

Gratin de cartofi cu bacon şi parmezan

2 January 2011
Gratin de cartofi cu bacon şi parmezan
  Ingrediente: 4 cartofi mari, fierţi în coajă şi curăţaţi 8 felii de bacon, rumenite o felie groasă de blue cheese 8 lin­guri de parmezan ras sare piper rozmarin uscat…
Read more »

Cocktail Strawberry Daiquiri

2 January 2011
Cocktail_Strawberry_Daiquiri
Cocktail Strawberry Daiquiri din: capsune, suc de lamaie, lichior de capsune, rom alb. Calitate – alcoolic Bază alcoolică – rom alb Pahar – old fashioned Categorie – Rum drinks Decoraţiune…
Read more »

Vrajitoriile lui Jamie Oliver 38 (video)

2 January 2011
Vrajitoriile lui Jamie Oliver 38 (video)Read more »

Burger cu tofu

2 January 2011
Burger cu tofu
  Ingrediente: 3 cepe tocate 3 linguri unt 150 g pesmet 500 ml supă de legume 100 g tofu 1-2 linguri amidon pătrunjel 50 g caşcaval ras două ouă sare…
Read more »

Varză cu carne de porc

2 January 2011
  Ingrediente: 1 kg carne de porc 2 verze 3 linguri grăsime 2-3 cepe 3 linguri bulion sare piper   Mod de preparare: Se taie varza fideluţă şi se ţine…
Read more »

Cotlet de porc cu cartofi si smantană

2 January 2011
  Ingrediente: 1 kg cotlet de porc cu os 1 kg cartofi 3 căţei de usturoi 2 gălbenuşuri 200 g smântână 60 g unt sare piper ulei   Mod de…
Read more »

Papricaş de porc

2 January 2011
Papricaş de porc
  Ingrediente: 750 g carne de porc 700 g ceapă 200 g ulei 50 g bulion boia 50 g făină 800 g ciuperci proaspete 200 g ardei gras 150 g…
Read more »

Budincă de tăiţei cu fructe

2 January 2011
Budincă de tăiţei cu fructe
  Ingrediente: pachet de tăieţei lungi 250 g branzică de vaci 40 g zahăr pudră 1 pachet de zahăr vanilat 4 ouă 1 lingură zeamă de lămâie 1 linguriţă coajă…
Read more »

Sparanghel venezuelean

2 January 2011
Sparanghel venezuelean
  Ingrediente: 600 g sparanghel 1 lingură ulei de măsline 1 dovlecel 2 linguri unt 2 linguri muştar 200 ml vin alb 1/2 lămâie piper măcinat  1 lingură zahăr 1/2…
Read more »

Susanul

2 January 2011
Susanul
Denumirea botanica: Sesanum indicum Familia : Pedaliaceae Numele de susan a fost pentru prima oara întâlnit în forma sesemt într-o însemnare descoperita de egiptologul german Ebers pe un papirus ce…
Read more »

Cuşcuş cu roşii şi vinete

2 January 2011
Cuşcuş cu roşii şi vinete
  Ingrediente: 1 ceapă mare 80 ml ulei de măsline 4 căţei de usturoi 4 frunze de dafin 800 g roşii 1 lingură zahăr scorţişoară 1 steluţă anason 8 cuişoare…
Read more »

Supă de roşii şi coriandru

2 January 2011
  Ingrediente: 1 kg roşii sau conservă 1 castravete 2 cepe 2 căţei de usturoi 1 morcov 1 ţelină 1 lămâie seminţe de coriandru 10 rămurele de corian­dru proaspăt 3…
Read more »

Ouă cu fenicul

2 January 2011
Ouă cu fenicul
  Ingrediente: 4 oua 1/2 lingurita knorr 2 bulbi de fenicul 2 linguriţe ulei 1 căţel usturoi 1 pahar vin alb sare piper   Mod de preparare: Se taie feniculul…
Read more »

Orez cu portocale si cotlet de porc

1 January 2011
Orez cu portocale si cotlet de porc
O reteta de orez cu portocale si sare, piper alb, visine, cotlete de porc, rozmarin, busuioc verde sau uscat si unt. Ingrediente: 300 g orez cu bobul rotund sare piper…
Read more »

Cocktail tonic cu anason

1 January 2011
Cocktail tonic cu anason
  Ingrediente: 1/2 cană de zeamă proaspătă de lămâie 1/2 cană de zahăr 1/2 linguriţă seminţe de anason 3 căni cuburi de gheaţă 4 bucăţi anason stelar   Mod de…
Read more »

File de porc cu risotto si fenicul

31 December 2010
File de porc cu risotto si fenicul
  Ingrediente: 500 g file de porc 2 linguri seminţe de fenicul măcinate 1 lingură coriandru măcinat 1/3 cană supă 2 căţei de usturoi tocat 1 lingură ulei Pentru risotto:…
Read more »

Cocktail Stinger

31 December 2010
Cocktail Stinger
Calitate – alcoolic Bază alcoolică – brandy Pahar – cupă mică de cocktail sau old fashioned Categorie – Cremă de mentă drinks Decoraţiune – fără Se serveşte seara şi noaptea…
Read more »

Somon cu sos de usturoi

31 December 2010
Ingrediente: 2-3 bucăţi de somon 1/4 cană de ulei de măsline 1 lingură muştar 1 lingură suc de lămâie 1 căţel de usturoi pisat 1 lingură ghimbir pisat 1/4 linguriţă…
Read more »

Tort cu frisca si dulceata de caise

31 December 2010
Tort cu frisca si dulceata de caise
Ingrediente: 9 ouă 22 linguri zahăr 18 linguri făină 1 esenţă vanilie 1 plic cremă la rece 500 ml frişcă 1 borcan de 400 g dulceata de caise   Mod…
Read more »

Gusa de curcan umpluta

31 December 2010
Gusa de curcan umpluta
  Ingrediente: guşa (pielea de pe gât) ficatul şi pipota unui curcan 100 g ciuperci piper cimbru 1 cea­pă 1-2 ouă   Mod de preparare: Fierbi ficatul şi pipota, apoi…
Read more »

Friptura de curcan cu sos de gutui

31 December 2010
Friptura de curcan cu sos de gutui
  Ingrediente : 2 pulpe de curcan 1 kg gutui 200 g costiţă afumată 1 cană de supă pe care o faci dintr-o aripă de curcan fiartă 1 ceaşcă ulei…
Read more »

Rata umpluta cu bureti si garnitura de varza rosie

31 December 2010
Rata umpluta cu bureti si garnitura de varza rosie
  Ingrediente: 1 raţă mică (1-2 kg) bureţi de la congelator sau de la sare 1 ceapă 1 morcov 1 ţelină 1 măr verde nucşoară 1 frunză de dafin 50…
Read more »

Friptura de vitel la gratar cu sos de ceapa

31 December 2010
Friptura de vitel la gratar cu sos de ceapa
Ingrediente:  800 g pulpă de viţel 2 cepe 2 linguri ulei zeama de la 1/2 lămâie 1 fir de busuioc sare piper negru măcinat   Mod de preparare: Cureţi carnea…
Read more »

Oua umplute cu pasta de macrou

31 December 2010
Ingrediente : 10 ouă 400 g macrou 1 ceapă 2 linguri de oţet 50 ml ulei 100 g unt muştar sare piper 1 lămâie măsline frunze de pătrunjel pentru ornat…
Read more »

Placinta cu burta de vita

31 December 2010
  Ingrediente: 1 kg burtă de vită fiartă şi apoi tocată 500 g foi de plăcintă 1 ceapă 2-3 linguri mărar verde tocat 2 linguri pătrunjel verde tocat miez de…
Read more »

Rulada cu crema

30 December 2010
Rulada cu crema
  Ingrediente: 4 gălbenuşuri 3 albuşuri 100 g zahăr 100 g făină 1 lingură de unt topit 1 pahar cu cremă Cremisa   Mod de preparare: Freci spumă gălbenuşurile cu…
Read more »

Salata de boeuf cu maioneza dietetica

30 December 2010
Salata de boeuf cu maioneza dietetica
  Ingrediente: 1 piept de pui 7 cartofi 4 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 1 ţelină 5 castraveţi muraţi 1 borcan de 400 g gogoşari muraţi Ingrediente maioneză: 50 ml…
Read more »

Piersici umplute cu cremă de brânză

30 December 2010
Piersici umplute cu cremă de brânză
Ingrediente: 8 jumătăţi de piersici din compot 3 lin­guri brânză dulce de vacă 4 linguri iaurt 1 lingură zahăr 1 lingură nuci măcinate   Mod de preparare: Amesteci brânza cu…
Read more »

Tartă cu ananas

30 December 2010
Tartă cu ananas
O reteta de tarta cu anananas, faina, unt, zahar pudra, ou, galbenusuri, lamaie, nuca macinata si zahar pudra cu aroma de

Rulada de carne in prapur de porc

30 December 2010
Rulada de carne in prapur de porc
Ingrediente: 800 g came de porc 400 g came de vacă 100 ml ulei 2 cepe potrivite 3 ouă piper măghiran sare 1 prapur de porc   Mod de preparare:…
Read more »
 

Cocktail Spritzer

30 December 2010
Cocktail Spritzer
  Calitate – slab alcoolizat  Bază alcoolică – nici una Pahar – tumbler mijlociu Categorie – Wine drinks Decoraţiune – o felie de lămâie şi un ştir (facultativ)   Se…
Read more »

Tort cu cremă de nucă şi cafea

30 December 2010
Tort cu cremă de nucă şi cafea
Ingrediente: 250 g faină 200 g margarină 200 g zahăr 100 g nuci măcinate 1 esenţă de rom  Ingrediente cremă: 200 g margarină 150 g zahăr pudră 5 linguri cafea…
Read more »

Vrajitoriile lui Jamie 37 (video)

30 December 2010
Read more »

Tort cu ciocolată si alune

30 December 2010
Tort cu ciocolată si alune
Ingrediente: 200 g zahăr 7 linguri apă 4 linguri cacao 150 g zahăr pudră 1 pachet unt 4 linguri făină 5 ouă 1 plic praf de copt 100 g alune…
Read more »

Ciorbă de porc cu zeamă de murături

30 December 2010
Ciorbă de porc cu zeamă de murături
Ingrediente: 1 kg came de porc cu os 1 ceapă 1 morcov 1 rădăcină pătrunjel 1 ţelină 1 mână tăieţei de casă 1/2 l zeama  de muraturi 1 legătură leuştean…
Read more »

Salata de peste cu morcovi

30 December 2010
Salata de peste cu morcovi
  Ingrediente: 1 conservă de peşte în ulei 1 ceapă mică 1 morcov potrivit sare zeama de la 1/2 lămâie   Mod de preparare: Tai ceapa mărunt şi adaugi un…
Read more »

Cascaval umplut cu ciuperci si nuca

30 December 2010
Cascaval umplut cu ciuperci si nuca
Ingrediente : 1 rotiţă de caşcaval afumat 300 g ciuperci 150 g şuncă presată 1 lingură făină 1 legătură mărar ulei sare  piper   Mod de preparare: Cureţi ciupercile, le…
Read more »

Colţunaşi cu aluat din cartofi

30 December 2010
Coltunasi_cu_aluat_din_cartofi
 Colţunaşi cu aluat din cartofi din: cartofi, ceapa, faina, oua, smantana, sare, piper, ulei, patrunjel. Poate te intereseaza si: Coltunasi cu fructe si nuci Coltunasi cu spanac si sunca Colţunaşi…
Read more »

Crochete de creier

30 December 2010
Crochete de creier
Ingrediente: 600 g creier 80 g unt 3 lin­guri smântână 2 ouă 1/2 lingură făină o lămâie 1 foaie de dafin 1/2 lingură oţet sare piper pesmet ulei   Mod…
Read more »

Friptură de porc la tavă

30 December 2010
Friptură de porc la tavă
Ingrediente:  172 kg pulpă de porc 1 pahar vin alb 3 căţei de usturoi 2-3 roşii din bulion condiment pentru friptură de porc 1 legătură mărar ulei   Mod de…
Read more »

Ciorba cu sunca afumata

30 December 2010
Ciorba cu sunca afumata
  Ingrediente: 400 g şuncă afumată 1 morcov 1 rădăcină pătrunjel 1 ţelină 1 gulie 1-2 bucheţele de conopidă 1 ceapă puţină varză roşie 1 legătură pătrunjel 100 ml vin…
Read more »

Ceapă umplută cu ciuperci, măsline si nuci

30 December 2010
Ceapă umplută cu ciuperci, măsline si nuci
Ingrediente : 6 cepe 200 g ciuperci proaspete sau din conservă 150 g măsline fără sâmburi 100 g nuci 2 morcovi 1 ţelină 6 linguri ulei 2 lin­guri pastă de…
Read more »

Ruladă de legume

30 December 2010
Ruladă de legume
Ingrediente: 500 g făină + 1 lingură făină 100 g mazăre congelată 100 g fasole verde con­gelată 1 morcov 1 ţelină 1 ceapă sare piper praf de copt 150 g…
Read more »

Cârnaţi de casă

30 December 2010
Cârnaţi de casă
Ingrediente: 2 kg carne de porc 500 g slănină 1 kg carne de vită 1 plic condiment pentru cârnaţi 200 ml vin usturoi ardei iuţi intestine de porc   Mod…
Read more »

Pilaf călărăşean cu măsline

30 December 2010
Pilaf călărăşean cu măsline
Ingrediente: 300 g orez 100 g măsline 2 cepe 4 linguri ulei 2 linguri bulion 1 legătură pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Intr-un ceaun pui orezul la fiert…
Read more »

Salam de prune uscate

30 December 2010
Salam de prune uscate
Ingrediente: 1 kg prune uscate 200 g zahăr 300 g nuci 50 ml apă 3 linguri zahăr pudră   Mod de preparare: Prăjeşti nucile în cuptor 10-15 minute, apoi le…
Read more »

Ficat în aspic

30 December 2010
Ficat în aspic
  Ingrediente: 1 ficat de porc 2 picioare de porc 500 ml lapte 1 castravete acru 2 morcovi 2 ouă 10 măsline 1 legătură de pătrunjel sare   Mod de…
Read more »

Sarmale cu sfeclă si nuci

30 December 2010
Sarmale cu sfeclă si nuci
  Ingrediente: 1 varză murată 3 sfecle roşii 1 ceaş­că orez 2 cepe 1 cană nuci măcinate 1 ceaşcă ulei 1 ceaşcă bulion sare piper   Mod de preparare: Cureţi…
Read more »

Raţă cu legume şi vin

30 December 2010
Raţă cu legume şi vin
Ingrediente: 2 pulpe de raţă 4 cartofi 6 mor­covi 2 cepe roşii 2 foi de dafin 1/21 vin alb 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Cureţi cartofii,…
Read more »

Paste cu legume şi ciuperci la cuptor

30 December 2010
Paste cu legume şi ciuperci la cuptor
Ingrediente :  500 g paste făinoase 3 cepe 2 morcovi 200 g ciuperci 1 mână de mazăre congelată 5 linguri ulei 3 linguri făină 3 roşii din bulion sare piper…
Read more »

Gustare rece de ciuperci

30 December 2010
Gustare rece de ciuperci
Ingrediente: 1 kg ciuperci 2 cepe 1 ţelină 2 morcovi 1 păstârnac sare piper  1-2 foi de dafin ienibahar sare Mod de preparare: Cureţi ciupercile şi rădăcinoasele, tai ceapa mărunt,…
Read more »

Cârnaţi de porc în sos de vin

29 December 2010
Cârnaţi de porc în sos de vin
  Ingrediente: 800 g cârnaţi proaspeţi 200 ml vin alb 50 g unt 2 căţei de usturoi 1 lingură făină 2 foi de dafin 1 lingură bulion sare piper nucşoara…
Read more »

Prajitura cu foi de bulion si crema de lamaie

29 December 2010
Prajitura cu foi de bulion si crema de lamaie
Ingrediente foi: 1 lingură bulion 9 lin­guri apă 15 linguri zahăr 9 linguri ulei 1 lingură amoniac stins 1 esenţă vanilie 1 esenţă rom sare făină cât cuprinde Ingrediente cremă:…
Read more »

Salată de sfeclă roşie cu peşte

29 December 2010
Salată de sfeclă roşie cu peşte
  Ingrediente: o sfeclă roşie mare sau 2 mai mici 6 castraveciori acri o ceapă roşie 400 g peşte marinat 3 cartofi sare piper 2 linguri de ulei oţet de…
Read more »

Biscuiţi crocanţi cu anason

29 December 2010
Biscuiţi crocanţi cu anason
  Ingrediente:  12 căni făină 1 cană zahăr 1 lin­gură seminţe de anason 1 linguriţă praf de copt 1/2 linguriţă bicarbo­nat de sodiu 6 ouă un vârf lin­guriţă de sare…
Read more »

Salată de ciuperci marinate

29 December 2010
Salată de ciuperci marinate
  Ingrediente: un kilogram de ciuperci sau de mânătărci sare piper 3-4 linguri de oţet un căţel de usturoi un ardei iute un ardei gras o linguriţă de miere 2…
Read more »

Cocktail Skywasser

29 December 2010
Cocktail Skywasser
  Calitate – fără alcool  Bază alcoolică – nici una Pahar – tumbler Categorie – No-alcool drinks Decoraţiune – fructe de sezon pe scobitoare   Se serveste la orice oră…
Read more »

Hering cu spaghete şi ciuperci

29 December 2010
Hering cu spaghete şi ciuperci
  Ingrediente: 1/2 kg hering congelat 300 g spaghete 200 g ciuperci 1 ceapă 2 morcovi 1 păstârnac 2-3 linguri pastă de ardei 3 linguri ulei sare piper 1 legătură…
Read more »

Prăjitură cu smochine şi miere

29 December 2010
Prăjitură cu smochine şi miere
  Ingrediente: 3 foi de napolitane 150 g smochine 1 portocală 1 lămâie 100 g nuci 100 g miere 100 g zahăr   Mod de preparare: Razi portocala, o cureţi,…
Read more »

Prăjitură cu fulgi de porumb

29 December 2010
Prajitura_cu_fulgi_de_porumb
Prăjitură cu fulgi de porumb din: fulgi de porumb, zahar, apa, margarina, cacao, nuci, rahat. Ingrediente: 1 pachet fulgi de porumb 15 linguri zahăr 3 linguri apă 1 pachet margarină…
Read more »

Stavrid cu sos marinat

29 December 2010
Stavrid cu sos marinat
  Ingrediente: 1 kg stavrid congelat 5 căţei de usturoi 1 linguriţă piper boabe 2-3 foi de dafin 4-5 linguri pastă de tomate 1 crenguţă cimbru 100 ml oţet 100…
Read more »

Musaca de cartofi cu zacuscă de ghebe

29 December 2010
Musaca de cartofi cu zacuscă de ghebe
  Ingrediente: 6 cartofi 1 lingură margarină 1 borcan zacuscă de ghebe sare piper   Mod de preparare: Cureţi cartofii, îi tai

Cartofi umpluţi cu orez

29 December 2010
Cartofi umpluţi cu orez
  Ingrediente: 8 cartofi mari 3 cepe 1 ceaşcă orez 2 linguri ulei 1 legătură mărar sare piper 2 linguri bulion   Mod de preparare: Cureţi ceapa, o tai mărunt,…
Read more »
 

Reteta zilei: Pulpa de porc umpluta cu legume, kaizer si slănină

29 December 2010
Pulpa_de_porc_umpluta_cu_legume_kaizer_si_slanina_21
O reteta de pulap de porc umpluta cu legume, kaizer si slanina din: pulpa de porc, carne tocata de porc, morcov, telina, oua, sare, piper, condimente, usturoi, kaizer, slanina, ceapa…
Read more »

Lămâi umplute cu sardele

29 December 2010
Lămâi umplute cu sardele
  Ingrediente: 6 lămâi 1 cutie sardele în ulei 50 g margarină 1 lingură muştar 1 linguriţă boia dulce 5-6 măsline 2-3 fire pătrunjel sare piper   Mod de preparare:…
Read more »

Supă de ceapă cu seminţe

29 December 2010
Supă de ceapă cu seminţe
  Ingrediente: 5 cepe mari 1/2 linguriţă chimen pisat nucşoară 100 g seminţe de floarea-soarelui sare piper ulei   Mod de preparare: Cureţi ceapa, o tai rondele, o desfaci inele…
Read more »

Rulada cu nuca de cocos

29 December 2010
  Ingrediente: 300 ml apă 500 g biscuiţi cacao 5 linguri zahăr 4 linguri cacao 100 g nuca de cocos    Mod de preparare: Apa, zahărul şi cacaua le pui…
Read more »

Tarte cu ciuperci si cascaval

29 December 2010
Tarte cu ciuperci si cascaval
Ingrediente aluat: 250-300 g făină 125 g margarină 150 ml apă 1 linguriţă zahăr 1 praf de sare Ingrediente umplutură: 1/2 kg ciuperci 3 cepe 50 g caşcaval 2 ouă…
Read more »

Crochete din morcovi cu tarate de grau

29 December 2010
Crochete din morcovi cu tarate de grau
  Ingrediente: 1 kg mor­cov 125 g tărâţe de grâu 1 lingură zahăr (sau miere de albine) 100 ml ulei 4 linguri făină 20 g zahăr pudră   Mod de…
Read more »

Tocanita de fasole boabe cu masline

29 December 2010
Tocanita de fasole boabe cu masline
  Ingrediente: 500 g fasole boabe fierte 4 cepe 200 g măsline 100 ml ulei 1 linguriţă boia de ardei dulce 1 lingură bulion 1 linguriţă cimbru sare piper  …
Read more »

Vrajitoriile lui Jamie Oliver 36 (video)

29 December 2010
Vrajitoriile lui Jamie Oliver 36 (video)Read more »

Cocktail Singapore Sling

29 December 2010
Cocktail Singapore Sling
  Calitate – alcoolic Bază alcoolică – gin Pahar – tumbler mare Categorie – Cherry brandy drinks Decoraţiune – o felie de lămâie şi o vişină din vişinată   Se…
Read more »

Crap pe pat de zacuscă

29 December 2010
Crap pe pat de zacuscă
  Ingrediente: 1 kg crap proaspăt 1 borcan zacuscă (400 g) 10 măsline făină 1 lămâie   Mod de preparare: Cureţi peştele, îl speli, îl tai bucăţi pe care le…
Read more »

Novac picant cu legume la cuptor

29 December 2010
Novac_picant_cu_legume_la_cuptor
Novac picant cu legume la cuptor din: novac, morcov, cartofi, ceapa, usturoi, ardei capia, ardei iute, lamaie, sare, condiment pentru peste, piper. Ingrediente: 1 novac de aproximativ 2 kg 1…
Read more »

Budincă de frigănele cu brânză dulce

29 December 2010
Budincă de frigănele cu brânză dulce
Ingrediente: 1/2 pâine de o zi 8 ouă 6 linguri zahăr 2 căni lapte  50 g stafide 200 ml ulei 1 lingură esenţă de vanilie 500 g brânză dulce Mod…
Read more »

Sufleu de morcovi cu caşcaval

29 December 2010
Sufleu de morcovi cu caşcaval
  Ingrediente: 500 g morcovi 100 g caşcaval 2 ouă 100 ml lapte 1lingură margarină 1 lingură făină nucşoară sare Mod de preparare: Cureţi morcovii, îi fierbi în apă cu…
Read more »

Sarmale cu ciuperci

29 December 2010
Ingrediente: 1 varză murată 300 g ciuperci 6 cepe 300 g orez 2 linguriţe condiment cu gust de legume 3-4 linguri bulion 1 cană de vin roşu foi de dafin…
Read more »

Salată de ţelină cu pui şi măr

29 December 2010
Salată de ţelină cu pui şi măr
  Ingrediente: 2 bucăţi piept de pui 1 ţelină 1 măr 1 legătură frunze de ţelină 2 linguri oţet 2 linguri ulei sare   Mod de preparare: Fierbi carnea în…
Read more »

Salată de cartofi cu cimbru

29 December 2010
Salată de cartofi cu cimbru
  Ingrediente: 6-8 cartofi mai mari sare piper 2-3 linguriţe de ulei 300 g de măsline 3 roşii o salată verde mai mică o linguriţă de zahăr cimbru   Mod…
Read more »

Plăcintă cu peşte

29 December 2010
Plăcintă cu peşte
   Ingrediente : 3 căni făină 1 cană ulei 1 cană apă minerală sare Ingrediente umplutură: 1 kg peşte congelat sau proaspăt 2 cepe 1-2 felii de pâine 2 linguri…
Read more »

Prajitura cu foi

29 December 2010
  Ingrediente foi: 13 linguri cu apă 11 linguri zahar 2 pliculete amoniac sare arome 9 linguri ulei faina cat cuprinde Ingrediente cremă : 300 g zahăr 300 ml apă…
Read more »

Mancarica de telina cu ciuperci

29 December 2010
Mancarica de telina cu ciuperci
Ingrediente: 1 ţelină mare 200 g ciuperci din con­servă sau crude 3 cepe mijlocii 3 linguri bulion 1 lin­guriţă făină 1 legătură pătrunjel sare   Mod de preparare : Cureţi…
Read more »

Salată de fasole verde si uscată

28 December 2010
Salată de fasole verde si uscată
  Ingrediente: 400 g fasole boabe 600 g fasole verde fideluţă sare piper 3 căţei de usturoi zeama de la o lămâie 2 linguri de ulei de măsline o legătură…
Read more »

Cotlet la grătar cu legume

28 December 2010
Cotlet la grătar cu legume
  Ingrediente: 4 bucati de cotlet rozmarin unt topit sare piper alb o ceapa rosie un dovlecel ulei de masline 2-3linguri o vanata coapta ardei rosii sau gogosari   Mod…
Read more »

Melcişori cu ciuperci

28 December 2010
Melcişori cu ciuperci
  Ingrediente: 400 g de faina un pachet de drojdie 50 g margarina 1 cana de lapte 1 lingura de smantana pentru umplutura: 600 g ciuperci 2 cepe marar si…
Read more »

Ruladă de porc cu legume

28 December 2010
Ruladă de porc cu legume
  Ingrediente: 1 kg carne tocata de porc piper boabe si praf 1 ou 2 cepe sare 50 g de unt 2 linguri pesmet   Mod de preparare: Se pune…
Read more »

Oua umplute cu pateu de porc

28 December 2010
Oua_umplute_cu_pateu_de_porc
O reteta simpla de oua umplute cu pateu de porc din: pateu de porc, marar, oua, sare, piper, smantana, unt, mustar si galbenusuri. Poate te intereseaza si: Cum se prepara…
Read more »

Ciorbă cu ciolan afumat si măsline

28 December 2010
Ciorbă cu ciolan afumat si măsline
  Ingrediente: 1 kg ciolan afumat 2 morcovi o ceapa rosie 2 cartofi patrunjel verde 3 oua 200 g smantana zeama de la 2 lamai sau 3-4 linguri otet de…
Read more »

Vrajitoriile lui Jamie Oliver 35 (video)

28 December 2010
Vrajitoriile lui Jamie Oliver 35 (video)Read more »

Prăjitură cu gem şi foi din cartofi

28 December 2010
Prăjitură cu gem şi foi din cartofi
  Ingrediente: 400 g făină 2 cartofi 250 g margarină 250 g zahăr 1 praf de copt 1 lin­gură cacao 1 borcan gem acrişor Ingrediente glazură: 2 linguri apă 1…
Read more »

Mingi de zăpadă cu cacao

28 December 2010
Mingi de zăpadă cu cacao
  Ingrediente : 200 g făină 250 g margarina 120 g zahăr pudră 3 linguri cacao 2 ceşti nuci măcinate 1 plic zahăr vanilat   Mod de preparare: Freci margarina…
Read more »

Prăjitură cu mere şi gris

28 December 2010
Prăjitură cu mere şi gris
  Ingrediente: 1,5 kg mere 1 cană zahăr 1 cană făină 3/4 cană griş 1 praf de copt sare 2 linguri zahăr pudră   Mod de preparare: Amesteci zahărul cu…
Read more »

Spanac cu soia

28 December 2010
  Ingrediente: 1 kg spanac 1 pachet soia granule 1 ceapă 1 morcov 2 linguri pastă de tomate 1 lingură făină sare piper ulei   Mod de preparare: Cureţi spanacul,…
Read more »

Salata de cartofi cu sfecla si castraveti murati

28 December 2010
Salata de cartofi cu sfecla si castraveti murati
  Ingrediente: 1 kg cartofi 3-4 morcovi sfeclă roşie 2-3 cepe 2-3 castraveţi muraţi 300 g mazăre conservată ulei sare piper   Mod de preparare: Fierbi cartofii şi morcovii într-un…
Read more »

Ruladă de ciuperci

28 December 2010
Ruladă de ciuperci
Ingrediente aluat:  2 căni făină 1 cană ulei 100 ml apă minerală sau sifon 1 linguriţă bicarbonat 1 lingură zeamă de lămâie sare

Baclavale

28 December 2010
Baclavale
  Ingrediente: 1 pachet foi de placinta din comert sau preparate in casa 1 kg nuci macinate 1 kg zahar 200 g unt zahar vanilat coaja de lamaie si de…
Read more »
 

Morcov şi păstârnac caramelizate

28 December 2010
Morcov şi păstârnac caramelizate
  Ingrediente: 800 g morcov 800 g păstârnac 1 ceapă mică roşie, tocată mărunt 3 linguri unt   1 lingură seminţe de muştar 200 ml concentrat de legume 60 ml miere…
Read more »

Ciuperci cu verdeţuri

28 December 2010
Ciuperci cu verdeţuri
  Ingrediente: 1 kg ciuperci 4 fire ceapă verde 4 fire usturoi verde 5-6 roşii din bulion sare piper ulei   Mod de preparare: Cureţi ciupercile, le speli, le tai…
Read more »

Friptura de curcan in foi de varza

28 December 2010
  Ingrediente: un trunchi de curcan (fără aripi, picioare, gât) 100 ml ulei piper boabe o varză albă (dulce sau murată) 100 g slănină afumată sare   Mod de preparare:…
Read more »

Macaroane cu măsline

28 December 2010
Macaroane cu măsline
  Ingrediente: 200 g macaroane 1 ceaşcă măsline negre 1 ceapă 4-5 roşii din bulion 50 ml ulei sare piper 1 legătură pătrunjel   Mod de preparare: Cureţi măslinele de…
Read more »

Salata de telina cu sfecla si nuci

28 December 2010
Salata de telina cu sfecla si nuci
Ingrediente: 2 ţeline 1 sfeclă ro­şie 1 mână miez de nucă 4 linguri ulei, zeama de la o lămâie 1 lingură muştar  2-3 căţei de usturoi 1 legătură pătrunjel verde…
Read more »

Ciulama de pui

28 December 2010
Ciulama de pui
  Ingrediente: 8 ciocanele de pui sare piper 50 g unt un litru lapte 4 linguri rase de faina o legatura de patrunjel Mod de preparare: Se curăţă ciolănelele de…
Read more »

Portocale caramelizate cu friscă

28 December 2010
Portocale caramelizate cu friscă
  Ingrediente: 2 portocale 40 ml lichior de portocale 200 ml vin alb dulce 3 linguri zahăr pudră 1 linguriţă scorţişoară 100 ml frişca frunze de mentă   Mod de…
Read more »

Aperitiv de primăvară

28 December 2010
Aperitiv de primăvară
Ingrediente: 1 pachet foi de plăcintă 300 g spanac 300 g ştevie 300 g urzici 1 legătură ceapă verde 2 fire praz 2 legături mărar 1 legătură pătrunjel 3 linguri…
Read more »

Supă de gogoşari la oţet cu tăieţei

28 December 2010
Supă de gogoşari la oţet cu tăieţei
  Ingrediente: 2-3 gogoşari în oţet 1 mână tăieţei 1 morcov 2 linguri bulion 1 legătură pătrunjel boia sare piper   Mod de preparare: Cureţi morcovul, îl tai bucăţi şi-l…
Read more »

Pui cu sos bechamel

27 December 2010
Ingrediente: 500 g piept de pui 200 ml lapte 50 g unt sare piper 800 g cartofi 2 linguriţe făină 2-3 rondele morcovi 1-2 fire pătrunjel   Mod de preparare:…
Read more »

Friptura in stil asiatic

27 December 2010
Friptura in stil asiatic
Ingrediente: 125 g orez sare 2 fripturi de porc piper 1 ardei gras mic, roşu 1 ardei gras verde 1/2 cutie ananas felii (117 g) 1 lingură ulei 1 borcan…
Read more »

Chec cu lamaie

27 December 2010
Chec cu lamaie
  Ingrediente: 5 ouă 100 g unt 14 linguri zahăr un praf de sare 8 linguri făină zahăr vanilat coajă de lămâie coajă de lămâie zaharisită zeamă de lămâie o…
Read more »

Frigarui thailandeze

27 December 2010
  Ingrediente: 125 g şniţel de porc un praf mix de condimente pentru friptură 1/4 lingurriţă praf de curry o linguriţă ulei de arahide o linguriţă arahhide sărate o linguriţă…
Read more »

Friptura cu sos de ghimbir

27 December 2010
Friptura cu sos de ghimbir
  Ingrediente : 600 g cartofi sare 4 linguri ulei 750 g ceafă de porc 4 cm ghimbir proaspăt 75 ml vin alb sec 75 ml sos soia   Mod…
Read more »

File în foitaj

27 December 2010
File în foitaj
Ingrediente: 450 g foitaj congelat 6 ardei graşi roşii 600 g file de viţel sare piper 500 g frunze de spanac 1 kg file de porc 2 linguri unt topit…
Read more »

Salata coleslaw

27 December 2010
Ingrediente: 3 morcovi 3 cepe mari o varză albă mică (circa 250 g) Ingrediente sos: o linguriţă de muştar iute o lin­guriţă de smântână două linguri de oţet 4 linguriţe…
Read more »

Orez prajit

27 December 2010
  Ingrediente: 3 linguriţe ulei de alune o linguriţă usturoi zdrobit 600 g orez o ceapă o ceapă roşie de apă o roşie tăiată în 8 bucăţi două linguriţe sos…
Read more »

Costita afumata cu varza calita

27 December 2010
  Ingrediente: o varză acră medie 150 ml ulei piper măcinat o lin­guriţă de bulion de ardei sau o lingură de bulion de roşii 200 g costiţă afumată   Mod…
Read more »

Tiramisu cu pere

27 December 2010
  Ingrediente :  250 g mascarpone 250 ml frişca 1/2-1 linguriţă piraf de scorţişoară 2 linguri zahăr pudră 2 pa­chete zahăr vanilinat 2 linguri rom 4 linguri suc de por­tocale…
Read more »

Frigăruie de creveţi

27 December 2010
Frigăruie de creveţi
Ingrediente:  4 frigărui de creveţi congelaţi 3 linguri oţet de sherry 3 linguri maioneză 1 -2 linguri miere sare piper 100 g sala­tă verde 50 g miez de nucă 4…
Read more »

Ştrudel cu mere si nuci

27 December 2010
Ştrudel cu mere si nuci
Ingrediente aluat: 600 g făină 20 g drojdie 300 ml apă un praf sare o lingură oţet 2 linguri ulei Ingrediente umplutură: 10 mere o cană zahăr o lingură praf…
Read more »

Tocanita in coaja de paine

27 December 2010
Ingrediente: 1 kg ciuperci proaspete 2-3 cepe sare piper 2 legături pătrunjel 2 legături mărar 2-3 linguri pesmet 2-3 linguri ulei de măsline 50 g margarina o pâine rotundă  …
Read more »

Supă din coadă de bou

27 December 2010
  Ingrediente: 2 cepe 2 morcovi 1 tulpină de praz 600 g coadă de bou 1 lingură făină 1 liingură ulei  1 foaie de dafin câte 1 crenguţă cimbru şi…
Read more »

Spaghete cu ton

27 December 2010
  Ingrediente: 200 g spaghete 1 conservă de 160 g de ton în ulei de masline 150 g smântână o linguriţă ulei de măsline busuioc oregano piper negru   Mod…
Read more »

Crema de lamaie

27 December 2010
Crema de lamaie
  Ingrediente: 1 l lapte 100 g unt 4 oua 2-3 plicuri zahar vanilat 12 linguri zahar pudra 4 linguri faina coaja de lamaie zaharisita 2 lamai   Mod de…
Read more »

Salată cu ficat de gâscă

27 December 2010
Salată cu ficat de gâscă
  Ingrediente: 300 g frunze de salată 3 portocale 150 g struguri negri 2 arpagic 3 linguri oţet de mere 1 praf de scorţişoară sare piper 500 g ficat de…
Read more »

Spumă de iaurt cu fructe

27 December 2010
Spumă de iaurt cu fructe
Ingrediente: 4 foiţe de gelatină 300 g iaurt natural 1 pachet zahăr vanilinat 175 g zahăr pudră 75 g smântână 4 linguri suc de lămâie lichior de portocale 200 ml…
Read more »

Supă-cremă cu ceapă şi roşii

27 December 2010
Ingrediente: 3-4 cepe 4-5 roşii un morcov 1-3 cartofi zeama de la o lămâie o ţelina un ardei gras o legătură de pătrunjel sare piper un ardei iute   Mod…
Read more »

Supă de sfeclă şi cartofi

27 December 2010
Supă de sfeclă şi cartofi
  Ingrediente: 200 g cartofi 2 arpagic 50 g unt 1,21 supă 500 g sfeclă roşie 200 g smântână fermentată 2 linguriţe hrean sare piper 1 vârf de cuţit de…
Read more »

Ton cu roşii marinate si oua fierte tari

27 December 2010
  Ingrediente: 2 conserve de 160 g de ton în ulei 4 roşii coapte o ceapă albă mică 1 telinâ patrunjel oregano 20 g ulei de măsline sare după gust…
Read more »

Prajitura cu lamaie

27 December 2010
Prajitura cu lamaie
Ingrediente pandispan: 8 ouă 8 linguri zahăr pudră 8 linguri unt topit 7 linguri făină albă 3 pliculeţe zahăr vanilat coajă de lămâie zeama de la o lămâie un praf…
Read more »

Curcan cu fructe

27 December 2010
Curcan cu fructe
Ingrediente: 1 curcan unt vin alb condimente pentru friptură roz­marin pătrunjel mere gutui dovleac coarne nectarine usturoi sare piper   Mod de preparare: Unge curcanul cu unt (şi pe

ReteteReteta zileiRetete CiorbeRetete SupeRetete SalateRetete PasteRetete PizzaRetete PesteRetete VitaRetete VitelRetete PorcRetete PuiRetete OaieRetete MielRetete BerbecRetete de postDesertDiete

Sursa:www.restaurantedelux.ro

 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu