miercuri, 1 iulie 2015

Retete de Mancare gustoase si rapide # 60

Retete de  mancare gustoase si rapide

Cartofi scazuti cu costita

16 January 2011
Cartofi scazuti cu costita
  Ingrediente: 1 kg cartofi 1/2 costita de porc 2 cepe 2 morcovi 1 rădăcină pătrunjel 1 rădăcină păstârnac 1 gulie mică 1 linguriţă Delikat 2 foi de dafin 1…
Read more »
 

Crevete în sos alb

16 January 2011
Crevete în sos alb
  Ingrediente: 400 g crevete decorticate 100 g pesmet 30 g făină două ouă 300 ml smîntînă o legătură de mărar doi căţei de usturoi o linguriţă cu boia dulce…
Read more »

Sandvis pane de dovlecel si caşcaval

16 January 2011
Sandvis pane de dovlecel si caşcaval
Ingrediente: 1 dovlecel 100 g caşcaval 2 ouă 3 linguri făină sare piper ulei   Mod de preparare: Speli dovlecelul şi-l tai rondele subţiri. Tai şi caşcavalul felii subţiri, care…
Read more »

Arancini cu mazăre şi carne

16 January 2011
Arancini_cu_mazare_si_carne
Arancini cu mazăre şi carne din: orez, unt, oua, rosii, carne de porc, mazare, alune, pesmet, ulei de floarea soarelui, busuioc, sare, piper, rosii cherry. Poate te intereseaza si Cum…
Read more »

Sufleu de carne tocata cu cartofi si sos de cascaval

16 January 2011
Sufleu de carne tocata cu cartofi si sos de cascaval
Ingrediente:  800 g cartofi mici 1 ceapă 1 lingură ulei 300 g carne tocata 40 g margarină 40 g făină 2 linguri praf de curry 375 ml de supă de…
Read more »

Orez cu dovlecei

15 January 2011
Orez cu dovlecei
  Ingrediente: 4-5 dovlecei 1 ceapă 1 ceaşcă de orez fiert 1 legătură pătrunjel verde 4 ouă 100 g caşcaval ras sare piper pesmet   Mod de preparare: Tai dovleceii…
Read more »

Reteta zilei: Pui pe sticla cu condimente

15 January 2011
Pui_pe_sticla_cu_condimente_06
Pui pe sticla cu condimente din: pui, sare, piper, condimente.   Ingrediente: 1 pui sare piper alte condiment     Mod de preparare: Se spala si se curata puiul, se…
Read more »

Ciorbă de conopidă cu măruntaie

15 January 2011
Ciorbă de conopidă cu măruntaie
  Ingrediente: 2 kg pui cu măruntaie (pipote, inimi) 1 conopidă mică 2 cepe 1 morcov 1 rădăcină pătrunjel 1/2 ţelină 1 păstârnac 2-3 roşii 1 gălbenuş 1 lingură smântână…
Read more »

Salată de legume cu sos de muştar

15 January 2011
Salată de legume cu sos de muştar
Ingrediente: 1/2 kg conopidă 1/2 kg cartofi 1/2 kg fasole verde 1/2 kg ardei gras 1/2 kg morcovi 4-5 roşii oţet muştar ulei sare   Mod de preparare: Cureţi conopida,…
Read more »

Muşchi de porc cu sfeclă

15 January 2011
Muşchi de porc cu sfeclă
  Ingrediente: 800 g muşchi de porc un borcan sfeclă roşie murată o ceapă roşie 4 mor­covi 200 ml vin alb demisec zahăr tos ardei iute jumătate de lămîie sare…
Read more »

Tradiţiile ceaiului in Malaiezia şi Thailanda

15 January 2011
Tradiţiile ceaiului in Malaiezia şi Thailanda
  In Malaiezia şi Tailanda oamenii beau ceaiul la fel ca în China, deşi, datorită influenţei occidentale, unii adaugă lapte, zahăr sau lămâie. Trăsătura cea mai distinctivă a băutului ceaiului…
Read more »

Chec cu tuica

15 January 2011
Chec cu tuica
  Ingrediente: 6 ouă 1 cană de zahăr tos 1 cană de făină 1lămâie cu tot cu zeamă şi1/2 din coajă 1 pliculeţ praf de copt 1 pahar de ţuică…
Read more »

Sote picant din carne de vita

15 January 2011
Sote picant din carne de vita
Ingrediente: 500 g carne de vită 60 g unt (sau ulei) 3 cepe 300 g castraveciori muraţi 1 lingură bulion 1/2 kg cartofi 1 legătură pătrunjel sare piper boia iute…
Read more »

Sos cremă de ciuperci

15 January 2011
Sos cremă de ciuperci
  Ingrediente:  60 g unt fără sare 4 haşme mari, tocate fin 200 g ciuperci champignon, tăiate fin un fir de tarhon proaspăt 100 ml vin alb 600 ml supă…
Read more »

Săraţele cu alune şi migdale

15 January 2011
Săraţele cu alune şi migdale
  Ingrediente: 500 g fă­ină 300 ml apă o lin­gură de ulei de măsli­ne 15 g drojdie 50 g alune 50 g migdale feliate o ceapă doi că­ţei de usturoi…
Read more »

Somon delice cu icre negre

15 January 2011
Somon delice cu icre negre
  Ingrediente: 300 g file somon afumat 50 g icre negre 4 câteva fire de mărar 300 g iaurt sare piper 10 cartofi mici gheaţă pisată   Mod de preparare:…
Read more »

Ruladă cu alune

15 January 2011
Ruladă cu alune
  Ingrediente: 6 ouă 120 g zahăr tos 4 pliculeţe cu zahăr vanilinat 50 g zahăr pudră 200 ml frişca o lămâie 250 g alune 150 g făină 400 ml…
Read more »

Gutui umplute cu carne

15 January 2011
Gutui umplute cu carne
  Ingrediente: 8 gutui 600 g carne tocată de vita 1 ou 5 linguriţe de zahăr 1 linguriţă făină 150 g unt sare piper după gust   Mod de preparare:…
Read more »

Pilaf cu carne de iepure

15 January 2011
Pilaf cu carne de iepure
  Ingrediente: 350 g orez 800 g carne de iepure două cepe două linguri de făină 500 g ciuperci o lingură de muştar cu seminţe 250 ml vin alb o…
Read more »

Salată de caracatită marinată

15 January 2011
Salată de caracatită marinată
  Ingrediente: 4 caracatiţe 500 ml vin alb două tije de ţelină doi morcovi pătrunjel usturoi lămîie o frunză de dafin o ceapă albă mică 100 ml ulei de măsline…
Read more »

Legume cu carpaccio

15 January 2011
Legume cu carpaccio
  Ingrediente: 450 g broccoli doi ardei graşi o vânătă 500 g roşii o ceapă un morcov doi dovlecei 300 g carpaccio o lingură de zahăr tos o linguriţă de…
Read more »

Tort cu ciocolată şi caise

15 January 2011
O retete de tort si caise cu oua, zahar tos, faina, zahar vanilinat, praf de copt, sare, ciocolata neagra, frisca, caise, fulge de cocs, ciocolata, unt si nuca macinata Ingrediente:…
Read more »

Limba cu stafide si masline

15 January 2011
Limba cu stafide si masline
  Ingrediente: 1,5 kg limbă vită 1/2 pachet de margarină 2 linguri făină 1/2 cană vin roşu 2 linguri stafide 100 g măsline negre 2 linguri zahăr 2 linguri bulion…
Read more »

Tartă cu măsline

15 January 2011
  Ingrediente: 800 g făină 250 ml apă 30 g drojdie 160 ml ulei două ouă o lingură de za­hăr 500 g fasole verde 300 g mazăre 500 g ciuperci…
Read more »

Broccoli cu ansoa

15 January 2011
Broccoli cu ansoa
  Ingrediente: un kilogram broccoli 300 g anşoa din conservă muştar cu seminţe 8 căţei de usturoi un gălbenuş 250 ml ulei o jumătate de lămâie apă minerală busuioc uscat…
Read more »

Rulouri cu chimen

15 January 2011
Rulouri cu chimen
  Ingrediente: 550 g făină 5 g drojdie uscată o linguriţă de zahăr tos 220 ml apă 5 ouă 120 g unt 500 g şuncă 350 g caşcaval o legătură…
Read more »

Supă de pîine sau papară – Soupe au pain ou panade

15 January 2011
  Puneţi într-un vas 2-3 litri de apă rece şi 250 g pîine ruptă în bucăţi mici. Aduceţi la fierbere. La primul clocot trageţi vasul la marginea maşinii de gătit…
Read more »

Turnuleţe cu peşte

15 January 2011
Turnuleţe cu peşte
O retete de turnulete cu foitaj, fileuri de peste, cartofi, telina, ceapa, rosii, capere, sare, piper, ulei de masline, castraveti, oua si unt. Ingrediente: un pachet de foitaj un kilogram…
Read more »

Pui cu ardei gras si măsline

15 January 2011
Pui cu ardei gras si măsline
  Ingrediente: 1 kg 1 kg ardei graşi 100 g măsline 1/2 pahar vin alb 1 ceapă 1/2 ceaşcă unt 1 pahar apă 2-3 fire tarhon ulei sare piper  …
Read more »

Tocăniţă de ficătei cu mărar

15 January 2011
  Ingrediente: 1/2 kg ficăţei de pasăre 2 cepe 4 roşii 2 ardei graşi 2 linguri smântână 1 pahar vin alb 2 legături mărar boia dulce sare piper ulei  …
Read more »

Cotlete de sfeclă în sos

15 January 2011
Curăţaţi sfecla, tăiaţi-o în felii (cotlete) şi apoi în bastonaşe, pe care le puneţi în apă amestecată cu lapte sau cu oţet, pentru a nu se oxidă. Fierbeti bucăţile de…
Read more »

Tartă cu rahat şi migdale

15 January 2011
  Ingrediente: 5 ouă 75 g zahăr tos miere 375 g făină 200 g unt praf de copt 120 ml lapte pudră de scorţişoară zahăr vanilinat 250 g rahat esenţă…
Read more »

Ficat cu costita si cartofi

14 January 2011
Ficat cu costita si cartofi
  Ingrediente: 1/2 kg ficat vită 100 g costiţă afumată 5 linguri unt 1 lingură făină 1 kg cartofi 2 linguri vin câteva fire de

Reteta zilei: Sufleu de ciocolata cu inghetata de vanilie si topping de caramel

14 January 2011
Sufleu_de_ciocolata_cu_inghetata_de_vanilie_si_topping_de_caramel_23
O reteta de sufleu de ciocolata, oua, lapte, esenta de rom, esenta de vanilie, cacao si inghetata de vanilie cu topping de caramel.   Ingrediente: 6 oua 50 ml lapte…
Read more »
 

Papricas de pui cu galuste de branza cu marar

14 January 2011
Papricas de pui cu galuste de branza cu marar
Ingrediente: 1 pui mai mare 2 cepe 2 ardei 1 roşie mai mică 4 linguri ulei 1 linguriţă boia sare Ingrediente găluşte: 500 g brânză de vacă 2 ouă 4…
Read more »

Răspândirea ceaiului in Mongolia şi Rusia

14 January 2011
Răspândirea ceaiului in Mongolia şi Rusia
In timpul dinastiilor Tang şi Sung, ceaiul era făcut cadou mongolilor ca daruri regale, şi astfel a ajuns să facă parte din cultura lor. în Mongolia, ceaiul se bea cu…
Read more »

Bulete de carne – Boulettes a la viande

14 January 2011
Bulete de carne – Boulettes a la viande
  Tocaţi mărunt carnea şi puţin miez de pîine. Bateţi două ouă cu sare şi piper. Adăugaţi pătrunjel tocat, amestecaţi totul şi asezonaţi cu puţină nucşoară. Presăraţi făină pe o…
Read more »

Ciorbă de fasole boabe cu gogonele murate

14 January 2011
Ciorbă de fasole boabe cu gogonele murate
  Ingrediente: 1/4 kg fasole 3-4 gogonele murate 1/2 l zeamă de gogonele leuştean o lingură de ulei un morcov o ceapă sare cimbru un păstârnac   Mod de preparare:…
Read more »

Salata cu oua si salam

14 January 2011
Salata cu oua si salam
  Ingrediente: 5 oua 10 cartofi 3 cepe rosii 300 g salam uscat boia sare piper ulei 1/2 legatura patrunjel   Mod de preparare: Speli foarte bine cartofii şi îi…
Read more »

Galuste de mamaliga cu ciuperci

14 January 2011
Galuste de mamaliga cu ciuperci
  Ingrediente:  500 g ciuperci 200 g şuncă 150 g unt 2 linguri făină 4 linguri smântână 2 ouă 1/2 kg mălai 200 g caşcaval 6 linguri ulei 1 pahar…
Read more »

Salata de castraveti murati cu miere

14 January 2011
Salata de castraveti murati cu miere
  Ingrediente: 6 castraveciori muraţi două linguri de miere două linguri de ulei piper măcinat mărar verde tocat   Mod de preparare: Castraveţii se ţin în apă câ­teva ore, apoi…
Read more »

Vrajitoriile lui Jamie Oliver 51 (video)

14 January 2011
Vrajitoriile lui Jamie Oliver 51 (video)Read more »

Prăjitură cu smantana

14 January 2011
prajitura_cu_smantana
Prăjitură cu smantana din: ulei, smantana, zahar, lamaie, sare, faina, amoniac, gem de caise, zahar. Ingrediente:  10 linguri de ulei 10 linguri de smântână 10 linguri de zahăr o jumătate…
Read more »

Ciorba de varza murata cu galuste

14 January 2011
Ciorba de varza murata cu galuste
Ingrediente zeama:  2 kg varză murată 300 ml zeamă de varză murată 2-3 linguri mărar 1 ceapă albă cimbru smântână după gust sare 1 cub concentrat de pui 1 lingură…
Read more »

Sos de piper verde

14 January 2011
Sos de piper verde
Ingrediente: 30 g boabe de piper verde 100 ml coniac 300 ml sos brun sau supă de miel 100 ml smântână grasă   Mod de preparare: Aşezaţi boabele de piper…
Read more »

Parjoale de peşte in sos de ceapă

14 January 2011
Parjoale de peşte in sos de ceapă
Parjoale de peşte in sos de ceapă din: peste, sare, ceapa, ou, piper, cartofi, lamaie, unt, pesmet, boia dulce. Ingrediente: un kg peşte congelat fără oase sare 3 cepe un…
Read more »

Prăjitură cu caise confiate

14 January 2011
Prăjitură cu caise confiate
  Ingrediente: 200 g unt 150 g zahăr tos 4 ouă 275 g făină 350 ml lapte praf de copt cafea instant, un plic cremă de vanilie instant zahăr vanilinat…
Read more »

Ciorbă cu găluşte de peşte

14 January 2011
Ciorbă cu găluşte de peşte
  Ingrediente: 500 g fileuri de peşte un ardei gras roşu un morcov o jumătate de ţelină două cepe două ouă două felii de pâine 350 ml borş 4 roşii…
Read more »

Chiftele de vinete

14 January 2011
Chiftele de vinete
  Ingrediente: 4 vinete mari o ceasca de ulei doua oua 3 linguri faina o ceapa   Mod de preparare: Se coc vinetele, se curata si se toaca marunt cu…
Read more »

Poale-n brau

14 January 2011
Poale-n brau
Ingrediente aluat: 1 kg făină 150 g zahăr 3 ouă 600-700 ml lapte 50 g droj­die proaspătă 1 linguriţă cu sare 100 g margarină Ingrediente umplutură: 1 kg brânză de…
Read more »

Ciorba de fasole cu afumatura si fidea

14 January 2011
Ciorba de fasole cu afumatura si fidea
  Ingrediente: 300 g fasole albă 2 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel sau păstârnac 2 cepe albe 300 g afumătură de orice fel (costiţă, cârnaţi , ori una, ori alta,…
Read more »

Inele de calamar cu măsline

14 January 2011
Inele de calamar cu măsline
  Ingrediente: 500 g inele de calamar congelate 700 g rosii doi ardei grasi doua cepe 5 catei de usturoi 250 g masline negre 500 ml vin alb demisec 100…
Read more »

Piersici delicioase

14 January 2011
Piersici delicioase
  Ingrediente: 6 piersici mari 6 linguri de apă o jumătate de lămâie vanilie 6 linguri de zahăr 100 g pişcoturi   Mod de preparare: Cureţi de coajă şase piersici…
Read more »

Croissant cu somon

14 January 2011
Croissant cu somon
  Ingrediente: un pachet aluat de foitaj 4 castraveţi verzi 400 g somon afumat feliat un fir de praz salată verde 4 roşii o legătură de mărar un ou sare…
Read more »

Dovlecei umpluţi cu salata de legume de sezon

14 January 2011
Dovlecei umpluţi cu salata de legume de sezon
  Ingrediente: 4 dovlecei 500 g ciuperci doua cepe doi ardei capia rosii 4 catei de usturoi 200 ml ulei de masline sare piper un varf de cutit de pudra…
Read more »

Ciorbă cu morcovi şi cuşcuş

14 January 2011
Ciorbă cu morcovi şi cuşcuş
  Ingrediente: 500 g roşii doi morcovi o jumătate de ţelină două cepe doi dovlecei 200 g cuşcuş 125 ml ulei de măsline 500 ml borş sare piper pătrunjel mărar…
Read more »

Şarlotă cu afine şi lămâie

14 January 2011
Şarlotă cu afine şi lămâie
  Ingrediente: 250 g făină 150 g unt 75 g zahăr pudră un ou două plicuri cu budincă de vaniliie 5 g gelatină alimentară 700 ml lapte dulce o jumătate…
Read more »

Mici de casa

14 January 2011
Mici de casa
  Ingrediente: 1/2 kg carne vită 1/2 kg carne porc cu grăsime 1/2 linguriţă de bicarbonat delikat 2-3 căţei de usturoi   Mod de preparare: Treci carnea de două ori…
Read more »

Friptură de vită cu fenicul

14 January 2011
Friptură de vită cu fenicul
  Ingrediente: 400 g fileuri de vită o bucata de fenicul 800 g cartofi 250 ml sos de roşii picant un vârf de cuţit de pudră de nucşoară salată verde…
Read more »

Aripioare crocante

14 January 2011
Aripioare crocante
  Ingrediente: 6 aripioare 1/2 pachet margarină 2 căţei de usturoi 100 g alune nesărate şi decojite 1 pachet sticsuri boia dulce sau iute după gust sare piper   Mod…
Read more »

Sufleu de peste alb

14 January 2011
Sufleu de peste alb
  Ingrediente: 1/2 kg salau 300 ml lapte 2 oua faina unt Mod de preparare: Pui la fiert peştele în apă rece cu sare. După ce a fiert, îl laşi…
Read more »

Carnati cu varza calinta cu ceapa

14 January 2011
Carnati cu varza calinta cu ceapa
  Ingrediente: 1 kg varza murata 6 carnati 6 linguri ulei 1 ceapă 1 lingură bulion sare piper boia   Mod de preparare: In funcţie de cât e de sărată…
Read more »

Must de mere cu scortisoara

14 January 2011
Must de mere cu scortisoara
  Ingrediente: opt kg mere două kg zahăr doi litri apă scorţişoară   Mod de preparare: Se spală merele şi se taie în felii groase care se pun într-un vas…
Read more »

Macrou cu salata de linte rosie

14 January 2011
Macrou cu salata de linte rosie
  Ingrediente: 2 bucati macrou afumat 300 g linte rosie o ceapa rosie 3 rosii patrunjel sare piper ulei de masline o lamaie 3 catei de usturoi pastarnac morcov  …
Read more »

Clătite picante umplute cu ficat

14 January 2011
  Ingrediente: 200 g friptură de porc 200 g ficat de pasăre două linguri de pătrunjel tocat un ou sare piper mă­cinat 6-8 clătite pregătite din: un ou, o cană…
Read more »

Tartă de brânză cu dovlecei

13 January 2011
  Ingrediente: 500 g brânză de vaci 100 g brânză telemea 5 ouă doi dovlecei 300 g sparanghel o legătură de cea

Ficăţei cu legume

13 January 2011
Ficăţei cu legume
  Ingrediente: 400 g ficăţei de pui 300 g mazăre un morcov o jumătate de ţelină 300 g fasole verde doi ardei capia, o ceapă salată verde pătrunjel sare piper…
Read more »
 

Sos de vin alb

13 January 2011
Sos_de_vin_alb
Sos de vin alb din: unt, hasme, vin alb, supa de pui, smantana. Ingrediente: 15 g unt fără sare 3 haşme, tocate fin 300 ml vin alb 300 ml supă…
Read more »

Reteta zilei: Lasagna cu piept de pui

13 January 2011
Lasagna_cu_piept_de_pui_37
Lasagna cu piept de pui din: foi de lasagna, piept de pui, ciuperci, ceapa, usturoi, vin rosu, bulion de rosii, sare, piper, unt, faina, cascaval, ou. Ingrediente:  1 pachet foi…
Read more »

Supă italiană de iarnă

13 January 2011
Ingrediente: 3 morcovi 1 gulie 1ţelină 2 roşii în bulion 100 g fasole albă fiartă ardei gras roşu sfeclă roşie 1 legătură pătrunjel 50 g caşcaval ulei dacă se poate…
Read more »

Varza acra cu afumatura si crenvusti

13 January 2011
O reteta delicioasa de varza acra cu afumatura si crenvusti din: varza, ceapa, vin rosu, crenvusti si afumatura. Ingrediente: 1 varza de 1 kg 2 cepe 2 pahare vin rosu…
Read more »

Prăjitură cu pere si stafide

13 January 2011
Prăjitură cu pere si stafide
  Ingrediente: un pachet de foitaj un kg pere 100 g stafide lichior de fructe 50 g unt 50 g zahăr două pliculeţe cu za­hăr vanilinat scorţişoară 100 g pesmet…
Read more »

Macrou umplut

13 January 2011
Macrou umplut
  Ingrediente: 4 bucati de macrou 3 linguri de faina o lingura de pesmet o frunza de dafin 5 boabe piper 3 boabe ienibahar 50 ml otet 150 rosii uscate…
Read more »

Supă cu ciuperci

13 January 2011
  Ingrediente: două cepe 500 g ciuperci o salată verde doi căţei de usturoi o frunză de dafin 100 g paste mici 75 ml ulei de floarea-soarelui pătrunjel o lămâie…
Read more »

Rulada cu ciocolata si banane

13 January 2011
Rulada cu ciocolata si banane
  Ingrediente aluat: 400 g biscuiţi cu cacao din cei moi 10 linguri zahăr 6 linguri ciocolată amăruie rasă 350 ml lapte Ingrediente cremă: 100 g ciocolată albă (fără cremă)…
Read more »

Rulouri de foitaj cu kaizer

13 January 2011
Rulouri de foitaj cu kaizer
  Ingrediente: un pachet de foitaj 500 g kaizer două cepe 125 ml vin alb o lingură de făină un ardei gras 50 g unt 150 ml smântână 150 ml…
Read more »

Tartă cu gem de prune

13 January 2011
Tartă cu gem de prune
Tartă cu gem de prune din: faina, unt, zahar, tos, oua, gem de prune, zahar vanilinat, scortisoara, sare, praf de copt, fructe, frisca, miez de nuca. Poate te intereseaza si…
Read more »

Vrajitoriile lui Jamie Oliver 50 (video)

13 January 2011
Vrajitoriile lui Jamie Oliver 50 (video)Read more »

Salată de pepene rosu, branza feta si busuioc

13 January 2011
Salată de pepene rosu, branza feta si busuioc
  Ingrediente: un kilogram pepene roşu 500 g brânză feta 100 g busuioc 50 g muguri de pin 4 linguri de ulei de măsline o limetă o portocală miere o…
Read more »

Ficat de vitei cu ouă si cartofi

13 January 2011
Ficat de vitei cu ouă si cartofi
  Ingrediente: 1/2 kg ficat 6 cartofi potriviţi 5 ouă 100 g caşcaval sau telemea sare verdeaţă   Mod de preparare: Cureţi şi speli cartofii, îi tai cuburi şi le…
Read more »

Cremă cu pepene roşu

13 January 2011
Cremă cu pepene roşu
  Ingrediente: un plic budincă de vanilie din comerţ 400 ml frişcă 400 ml lapte dulce zahăr vanilinat esenţă de vanilie 200 g fulgi de ciocolată topping de cafea pepene…
Read more »

Sufle cu sunca si ciuperci

13 January 2011
Sufle cu sunca si ciuperci
Ingrediente: 100 g şuncă 100 g ciuperci 4 ouă 1 pahar mare cu smântână 1 linguriţă de unt 100 g făină 3-4 lin­guri pesmet 100 g caşcaval răzuit sare piper…
Read more »

Broccoli cu şuncă

13 January 2011
Broccoli cu şuncă
  Ingrediente: un kilogram broccoli 500 g fasole verde 300 g mazăre 400 g şuncă un avo­cado salată verde două linguri de ulei de măsline 3 căţei de usturoi 250…
Read more »

Salată chinezească cu tăiţei

13 January 2011
Salată chinezească cu tăiţei
  Ingrediente: 400 g tăiţei chinezeşti cu ou 4 morcovi două fire de praz doi ardei graşi roşii două linguri de sos de sois piper sare ulei de măsline  …
Read more »

Perisoare fierte in aburi cu sos de smantana

13 January 2011
Perisoare fierte in aburi cu sos de smantana
Ingrediente: 500 g carne vită fără os 250 g pâine albă fără sare 800 ml lapte degresat 80 g făină 80 g unt 170 g smântână cu puţine grăsimi  …
Read more »

Clătite cu icre negre si somon afumat

13 January 2011
Clătite cu icre negre si somon afumat
  Ingrediente: 300 g făină 550 ml lapte dulce două ouă 300 g brânză de vaci 100 ml smântână 400 g somon afumat 100 g icre negre sare piper busuioc…
Read more »

Ceai: Obiceiurile coreene şi tibetane

13 January 2011
Ceai: Obiceiurile coreene şi tibetane
In jurul anului 820, oamenii din Ch’a Hsien, astăzi Coreea, au vrut să-şi cultive singuri ceaiul şi să nu-l mai importe mereu din China. Au trimis emisari în China pentru…
Read more »

Salată cu ciuperci şi tarhon

13 January 2011
Salată cu ciuperci şi tarhon
  Ingrediente: 500 g ciuperci 4 cartofi un ardei iute 4 ouă 100 g măsline negre fără sâmburi o ceapă 3 căţei de usturoi douăi lămâi sare piper ulei de…
Read more »

Ciorba de carnati

13 January 2011
Ciorba de carnati
  Ingrediente: 2 cepe 2 cârnaţi 2 linguri făină sare oţet 2 ouă 100 g smântână verdeaţă după gust   Mod de preparare: Pui 2 l de apă rece să…
Read more »

Biscuiţi din cereale

13 January 2011
Biscuiţi din cereale
  Ingrediente: 130 g unt 125 g zahăr tos 120 g zahăr pudră 200 g fulgi de cocos 500 g fulgi de cereale 100 g fructe confiate o lingură de…
Read more »

Bărcuţe de vinete cu chiftele

13 January 2011
Bărcuţe de vinete cu chiftele
  Ingrediente: 4 vinete 200 g carne de porc 200 g carne de vită două cepe doi ardei graşi 200 g ciuperci, 4 căţei de usturoi o lingură de pesmet…
Read more »

Prăjitură cu caise, migdale si fulgi de ciocolata

13 January 2011
Prăjitură cu caise, migdale si fulgi de ciocolata
  Ingrediente: 500 g caise 300 g unt 170 g zahăr tos 50 g migdale 500 g făină zahăr vanilinat sare praf de copt esenţă de migdale un plic budincă…
Read more »

Pizza cu avocado

13 January 2011
Pizza cu avocado
  Ingrediente: 700 g făină două linguri de ulei de măsline o linguriţă de zahăr 30 g drojdie două bucăţi de avocado un ardei iute 100 g boabe de porumb…
Read more »

Budinca de mamaliga cu portocale

13 January 2011
Budinca de mamaliga cu portocale
Ingrediente: 110 g unt 4 linguri de zahăr 2 ouă 200 g mălai fin 1 păhărel lichior de fructe 1 cub de drojdie 50 g coajă de portocale confiată sare…
Read more »

Frigărui cu chifteluţe de peşte

13 January 2011
Frigărui cu chifteluţe de peşte
  Ingrediente: 500 g fileuri de peşte un cartof doi morcovi o jumătate de ţelină o rădăcină de pătrunjel 400 g brânză de vaci un ou o ceapă pătrunjel sare…
Read more »

Placintele impaturite

13 January 2011
Placintele impaturite
  Ingrediente: 6 linguri ulei 6 linguri lapte 350 g făină sare 1 ou   Mod de preparare: Amesteci toate ingredientele şi faci un aluat pe care îl împărţi în…
Read more »

Papanasi din mamaliga

13 January 2011
Papanasi din mamaliga
Ingrediente: 200 g mămăligă (rece sau caldă, rămasă sau făcută chiar pentru papanaşi) 250 g brânză dulce 1 ou 1-2 linguri făină ulei sare   Mod de preparare: Fărâmiţezi mămăliga…
Read more »

Pui cu prune uscate

13 January 2011
Pui cu prune uscate
Ingrediente: 2 aripi de porţie 1/2 kg prune uscate 1 ceaşcă ulei 1 linguriţă zahăr sare   Mod de preparare: Speli prunele şi el laşi în apă rece timp g…
Read more »

Creveţi în două culori cu legume

13 January 2011
Creveţi în două culori cu legume
  Ingrediente: 500 g creveţi un albuş o lingură de amidon 400 g legume congelate o linguriţă zahăr brun o lin­guriţă ghimbir tocat

Chec cu legume si un strop de ghimbir

13 January 2011
Chec cu legume si un strop de ghimbir
  Ingrediente: 150 g mazăre doi morcovi doi dovlecei un ardei gras 4 ouă 150 g făină 100 ml lapte 50 ml smântână un cubuleţ de drojdie 120 g unt…
Read more »
 

Sufle de fructe confiate

13 January 2011
Sufle de fructe confiate
Ingrediente:  60 g unt 60 g făină 150 ml lapte 6 ouă 70 g zahăr pudră 2 linguri de fructe confiate pesmet   Mod de preparare: Intr-o cratiţă pui laptele…
Read more »

Gogosele de cartofi cu cascaval

13 January 2011
Gogosele de cartofi cu cascaval
Ingrediente : 6-8 cartofi 150 g făină 3 ouă 100 g caşcaval 200 ml ulei pentru prăjit sare   Mod de preparare: Cureţi cartofii, îi tai felii şi îi fierbi…
Read more »

Desert cu nuca de cocos si stafide

13 January 2011
  Ingrediente: 3 ceşti de nucă de cocos rasă o ceaşcă de zahăr două ceşti de lapte un praf de sare 3 ouă bătute spumă o jumătate de ceaşcă de…
Read more »

Supa de gris rumenit

13 January 2011
  Ingrediente: 300g griş 1 l lapte 250 g morcovi 250 g păstârnac 100 g praz 1 legatura patrunjel verde sare 250 g paine fara sare   Mod de preparare:…
Read more »

Cârnati cu ouă si legume la tigaie

12 January 2011
Cârnati cu ouă si legume la tigaie
  Ingrediente:  200 g cârnaţi cabanos 2 ardei graşi galbeni, roşii, verzi 4-5 cartofi 5 cepe 1 căţel de usturoi 3 linguri pastă de ardei (dacă ai, dacă nu, pune…
Read more »

Plachie de fasole verde cu lapte

12 January 2011
Plachie de fasole verde cu lapte
Ingrediente: 800 g fasole verde 2 cepe 3-4 ardei graşi 2 căpăţâni usturoi 50 ml ulei 1 linguriţă boia de ardei 100 ml lapte 100 ml apă 2 roşii 1…
Read more »

Galuste cu malai si parmezan

12 January 2011
Galuste cu malai si parmezan
  Ingrediente galuste: 300 g malai fin 30 g unt 50 g parmezan sare   Ingrediente sos: 400 g pulpa de rosii 1/2 ceapa ulei de masline sare piper  …
Read more »

Dovlecei cu smantana si chimen

12 January 2011
Dovlecei cu smantana si chimen
Ingrediente: 4 dovlecei 30 g unt 125 ml smântână 1/2 linguriţă chimen 2 linguri ulei sare piper 1 lămâie   Mod de preparare: Speli dovleceii, îi cureţi de coajă şi-i…
Read more »

Salată ţărănească

12 January 2011
Salată ţărănească
  Ingrediente :   1 salată verde 100 g cârnaţi afumaţi 1 ardei gras 1 ceapă 1 conopidă mică 2 roşii 2 linguri ulei 1 lin­guriţă oţet 1 legătură mărar sare…
Read more »

Ingheţată cu biscuiţi

12 January 2011
Ingheţată cu biscuiţi
Ingrediente : 5 ouă 250 g zahăr 3 linguri făină 6 linguri pline cu vârf de nucă măcinată 300 ml lapte 500 ml frişcă lichidă 2 plicuri zahăr vanilat 1…
Read more »

Chec fără grăsime

12 January 2011
Chec fără grăsime
Ingrediente: 4 ouă 6 linguri rase de zahăr 6 linguri rase de amidon 2 1/2 linguri pline cu vârf cu făină 1 plic zahăr vanilat   Mod de preparare: Freci…
Read more »

Ruladă din ouă cu orez

12 January 2011
Ruladă din ouă cu orez
Ingrediente foaie : 2 ouă 150 ml lapte 1 lingură unt 20 g făină Ingrediente umplutură : 3 linguri orez 1 ceapă mică 1 ou + 1 albuş crud sare…
Read more »

Găluşte cu sos de roşii

12 January 2011
Găluşte cu sos de roşii
  Ingrediente:  200 g griş 1 sare 1 linguriţă zahăr 1 l lapte 100 g unt 2 ouă 3 roşii   Mod de preparare: Fierbi laptele cu 50 g de…
Read more »

Pui marinat la gratar

12 January 2011
Pui marinat la gratar
Ingrediente: 6 pulpe de pui 2 linguri muştar 3 linguri miere 3 linguriţe susan 1 lin­gură cuişoare 3 linguri ulei zeama unei lămâi sare piper   Mod de preparare: Speli…
Read more »

Găluşte cu pere şi alune

12 January 2011
Găluşte cu pere şi alune
Ingrediente: 500 g cartofi 1 lingură unt 3 pere 1 ou 100 g griş 100 g făină 200 g alune nesărate coaja rasă a unei lămâi 2 linguri zahăr pudră…
Read more »

Şniţele de caşcaval

12 January 2011
Şniţele de caşcaval
Ingrediente:  300 g caşcaval 2 ouă 2 linguri muştar 1 ceapă 6 fire pătrunjel 4 felii pâine uscată sare   Mod de preparare: Tai caşcavalul în felii de 1 cm…
Read more »

File de peste cu legume la cuptor

12 January 2011
File de peste cu legume la cuptor
Ingrediente: 1,5 kg crap file 2 kg cartofi roşii 3 ardei graşi 3 roşii 3 cepe 150 g slă­nină afumată 400 ml smântână 3 linguriţe boia dulce 3 linguri ulei…
Read more »

Reteta zilei: Ciorbă de pui cu legume

12 January 2011
Ciorba_de_pui_cu_legume_07
Ciorbă de pui cu legume din: carne de pui, morcovi, ceapa, telina, bulion, bors, cartofi, pastarnac, sare, piper, ulei, oua, delikat, patrunjel. Ingrediente: carne de pui dupa gust 3 morcovi…
Read more »

Chiftelute pane

12 January 2011
Ingrediente:  500 g carne tocată de porc 2 căţei de usturoi 6 ouă 1 cană făină 1 ceapă 1 cartof mare 1 felie pâine 1 legătură mărar sare piper  …
Read more »

Ciorba de fasole cu carnati si tarhon

12 January 2011
Ciorba de fasole cu carnati si tarhon
Ingrediente : 500 g fasole albă 350 g cârnaţi afumaţi 1 lingură făină crenguţe tarhon 1linguriţă zahăr 100 g smântână ulei oţet sare după gust   Mod de preparare: Alegi…
Read more »

Panforte

12 January 2011
Panforte
  Ingrediente: 125 g migdale 75 g alu­ne 235 g coajă de lămâie tocata 60 g făină o linguriţă de scorţişoară măci­nată o jumătate de linguriţă de cuişoare măcinate o…
Read more »

Salata de vinete cu branza

12 January 2011
Salata de vinete cu branza
Ingrediente: 4 vinete 1 dovle­cel 1 ceapă 3 linguri telemea rasă 3 linguri maioneză sare ulei Mod de preparare: Coci vinetele pe aragaz, apoi le presari cu sare şi le…
Read more »

Cocktail cu 3 arome

12 January 2011
Cocktail cu 3 arome
  Ingrediente: 20 ml lichior de cafea 40 ml cafea la filtru 20 ml whisky 100 ml frişcă lichidă 2-3 linguriţe cremă de whisky 40 ml lichior de curacao  …
Read more »

Risotto milanez

12 January 2011
Risotto milanez
  Ingrediente: un litru de supă un sfert de linguriţă de pudră de şofran 75 g de unt o ceapă de mărime medie foarte fin tocată 300 g orez arborio…
Read more »

Portofele cu struguri

12 January 2011
Portofele cu struguri
Ingrediente aluat :  400 g făină 1 cană lapte 1 pachet margarină 2 linguri ulei sare Ingrediente umplutură : l strugure alb 1 strugure roşu 1 lingură de esenţă de…
Read more »

Rulouri de ardei marinaţi

12 January 2011
Rulouri de ardei marinaţi
Ingrediente: 4 ardei graşi divers coloraţi 1 piept de pui 100 g smântână ulei cimbru sare piper 2-3 căţei de usturoi 2 linguri oţet 1 legătură mărar   Mod de…
Read more »

Cocktail Curcubeu

12 January 2011
Cocktail Curcubeu
  Ingrediente: 100 ml lichior de oua 50 ml cherry 50 ml suc de portocala cu pulpa 2 bete de napolitane caramel 2 felii de portocala 2 cirese, ca decor…
Read more »

Piroşti cu brânză şi pate

12 January 2011
Piroşti cu brânză şi pate
Ingrediente: 400 g + 1 lingură făină 2 ouă 2 cartofi 1 cutie mică de pate 2 triunghiuri de brânză topită sare piper 2 cepe 4 linguri smântână 1 legătură…
Read more »

Conopidă cu pui si nucsoara

12 January 2011
Conopidă cu pui si nucsoara
  Ingrediente: un kg conopidă 100 g unt două piepturi de pui 100 g ciu­perci şi verdeaţă puţin piper 5 g sare puţină nucşoară 25 g ceapă prăjită un ou…
Read more »

Balmus

12 January 2011
Balmus
Ingrediente: 400 g mălai 11 lapte îndoit cu apă 200 g brânză de oi sare   Mod de preparare:  Pui la fiert laptele îndoit cu apă şi când fierbe adaugi…
Read more »

Prăjitură caramel

12 January 2011
Prăjitură caramel
Ingrediente: 1 kg făină 200 g margarina 400 g smântână Ingrediente cremă: 2 căni zahăr 500-600 ml lapte 4-5 lin­guri făină 100 g margarină Ingrediente glazură: 12 linguri zahăr 6…
Read more »

Vinete umplute cu carne de vita

12 January 2011
Ingrediente: 3 vinete grase 500 g carne tocată de vita 3 cepe mari 1/2 gogoşar 1 cartof 2 ouă 1 lingură bulion 1 legătură

Răspandirea ceaiului in afara Chinei

12 January 2011
Răspandirea ceaiului in afara Chinei
Ceaiul a atins culmea modei în timpul dinastiei Tang şi cam în această perioadă a început să se răspândească în afara Chinei, mai întâi în Japonia şi Coreea, şi apoi…
Read more »
 

Ingheţată de mere

12 January 2011
Ingheţată de mere
Ingrediente: 1 kg mere 1 lingură zeamă de lămâie 100 g zahăr   Mod de preparare: Speli merele, le cureţi de coajă, le stropeşti cu zea­ma de lămâie, adaugi zahărul…
Read more »

Vrajitoriile lui Jamie Oliver 49 (video)

12 January 2011
Read more »

Pui picant cu legume de toamnă

12 January 2011
Pui picant cu legume de toamnă
Ingrediente: 1 piept de pui 5 gogoşari 2 vinete roşii 1 ardei iute boia dulce sare piper 1 legă­tură marar   Mod de preparare: Tai carnea bucăţele şi le pră­jeşti…
Read more »

Salata cu legume si carne de vitel

12 January 2011
Salata cu legume si carne de vitel
  Ingrediente: 2-3 ar­dei graşi 4 roşii 2 cepe 300 g carne de viţel 100 g caşcaval 2 căţei usturoi 1 legătură verdea­ţă 4 linguri ulei 1 lingură oţet sare…
Read more »

Crema din must si miez de nuca

12 January 2011
Crema din must si miez de nuca
Ingrediente :  1,5 l must 3 linguri făină 5 linguri miere 500 g nucă   Mod de preparare: Fierbi mustul până scade la un sfert din cantitate şi devine concentrat.…
Read more »

Piersici cu orez

12 January 2011
Piersici cu orez
Ingrediente: 4 ceşti lapte 1 ceaşcă orez 2 gălbe­nuşuri 1 lingură unt 12 piersici 3 linguri zahăr + 4 lin­guri zahăr 4 albuşuri + 200 g zahăr   Mod de…
Read more »

Ţuşpais cu carne de porc

12 January 2011
Ingrediente: l dovlecel mare 1 kg carne de porc 5-6 căţei de usturoi 1 legătură mărar 4-5 roşii 4 linguri făină 11 lapte acru 100 ml ulei 2-3 foi de…
Read more »

Crochete de carne cu ciuperci

12 January 2011
Crochete de carne cu ciuperci
Ingrediente:  250 g carne 200 g şuncă 1 ceapă 4-5 ciuperci 3 ouă 20 g unt 2 linguri pesmet 200 ml ulei 2 linguri făină sare piper pătrunjel   Mod…
Read more »

Pulpa de miel cu cartofi si rozmarin

12 January 2011
Pulpa de miel cu cartofi si rozmarin
  Ingrediente: o pulpa de miel un pahar de vin roze piper boabe si macinat sare 3-4 catei de usturoi 4 cartofi feliute de sunca rozmarin 20 g unt 1-2…
Read more »

Plăcintă cu vinete si măsline

12 January 2011
Plăcintă cu vinete si măsline
Ingrediente: 500 g vinete 2 roşii 50 g măsline negre 200 g făină 80 g unt 4 ouă 100 g caşcaval 200 g smântână busuioc ulei sare piper   Mod…
Read more »

Cocktail englezesc

12 January 2011
Cocktail englezesc
  Ingrediente: 50 ml ceai de portocale 50 ml vin rosu dulce 100 ml sampanie zeama de la o jumatate de lamaie verde 2 felii de lamaie pentru ornat 3…
Read more »

Cosulete cu branza feta si icre de crap

12 January 2011
Cosulete cu branza feta si icre de crap
  Ingrediente: Pentru aluat: 125 ml apă 50 ml ulei 100 g făină 3 ouă un praf sare Pentru umplutură: brânză feta măsline busuioc ulei de măsline icre de crap…
Read more »

Ghiveci de toamna cu doua tipuri de carne

12 January 2011
Ghiveci de toamna cu doua tipuri de carne
Ingrediente: 300 g came macră de vită 300 g piept de pui 4 cartofi 2 morcovi 1 rădăcină pătrunjel 1 ţelină 150 g mazăre 150 g fasole verde 1 ardei…
Read more »

Prajitura cu malai, branza si fulgi de cocos

12 January 2011
  Ingrediente: două căni de zahăr 4 căni de lapte o cană de brânză două căni de mălai două linguri de făină două linguri de margarină 4 ouă o lin­gură…
Read more »

Bolinhos de Bacalhau

11 January 2011
Bolinho_de_bacalhau_12
Bolinhos de Bacalhau din: cod, unt, arpagic, patrunjel, ceapa, lapte, cartofi, faina, paprica, oua, ulei. Ingrediente: 450 g cod uscat şi desărat o linguriţă de unt două lin­guriţe de arpagic…
Read more »

Platou asortat

11 January 2011
Platou asortat
  Ingrediente: 36 felii salam de Sibiu 4 galbenusuri 2 linguri mustar zeama de lamaie sare piper o lingurita smantana 2-3 linguri pate de ficat patrunjel verde 2 cartofi 6…
Read more »

Budinca de broccoli

11 January 2011
Budinca de broccoli
  Ingrediente: 600 g broccoli 3 roşii 100 ml smântână 100 ml iaurt nucsoara 4 ouă unt pentru formă sare piper   Mod de preparare: Pui broccoli la fiert în…
Read more »

Reteta zilei: Orez cu legume, carnati si pasta de curry

11 January 2011
Orez_cu_legume_carnati_si_pasta_de_curry_31
Orez cu legume, carnati si pasta de curry din: orez, ardei, ceapa, morcov, pasta de curry, ciuperci, sare, patrunjel, supa, carnati, zeama de lamaie, condimente. Ingrediente: 200 g orez 1…
Read more »

Tort cu crema de gutui si iaurt

11 January 2011
Tort cu crema de gutui si iaurt
Ingrediente : 150 g pişcoturi tari 10 foi gelatină 125 g unt 700 g gutui (curăţate de coajă şi sâmburi) 400 g brânză de vaci 500 g iaurt 125 g…
Read more »

Budincă de spaghete cu vinete

11 January 2011
Budincă de spaghete cu vinete
  Ingrediente: 300 g spaghete 2 vinete 1/2 kg rosii 2 catei usturoi 150 g cascaval busuioc ulei sare piper   Mod de preparare: Cureti vinete, le tai feli pe…
Read more »

Tort cu blat de cacao şi cremă de prune

11 January 2011
Ingrediente blat:  6 ouă 6 linguri ulei 1 cană făină 3 linguri ami­don 3 linguri cacao 1 şi 1/2 pliculeţe praf de copt 1 esenţă migdale esenţă de vanilie 1…
Read more »

Prăjitura celor mici

11 January 2011
Prăjitura celor mici
  Ingrediente foi: 5 linguri ulei 5 linguri zahar 5 linguri lapte 3 oua 1 lingura amoniac 600 g faina   Ingrediente crema: 250 g fulgi de porumb 1/2 l…
Read more »

Melci cu alune

11 January 2011
Melci cu alune
Ingrediente: 1 ou 100 g unt 140 g zahăr 125 g brânză de vaci 1 plic zahăr vanilat 200 g făină sare 1 plic praf de copt 100 g alune…
Read more »

Pere coapte cu sos de piersici

11 January 2011
Pere coapte cu sos de piersici
Ingrediente :  6 pere 2 piersici 1 şi 1/2 ceşti apă 1 şi 1/2 ceşti suc de pere din compot sau nectar 2 lin­guriţe zeamă de lămâie 1 linguriţă coajă…
Read more »

Struguri gratinaţi

11 January 2011
Struguri gratinaţi
Ingrediente: 400 g struguri negri şi albi 150 g smântână 125 ml lapte 2 ouă 80 g zahăr 1 lingură făină   Mod de preparare: Speli strugurii, cureţi boabele de…
Read more »

Rulouri cu mac si pere

11 January 2011
Rulouri cu mac si pere
Ingrediente aluat: 375 g făină 100 g unt 1 ou 1 gălbenuş 100 ml lapte 4 lin­guri zahăr 1/2 cubuleţ drojdie sare Ingrediente umplutură : 150 g mac 120 ml…
Read more »

Tort cu crema de ciocolata albă si fructe de toamnă

11 January 2011
Ingrediente: 700 g ciocolată albă de menaj 400 g frişcă + 200 g frişcă pentru ornat 250 g brânză mascarpone 1 strugure 3 piersici 6 prune 200 g ciocolată cu…
Read more »

Budincă de toamnă cu şuncă afumată

11 January 2011
Budincă de toamnă cu şuncă afumată
Ingrediente: 3 gogoşari 1 conopidă mică 3 cepe 200 g şuncă afumată de pui 2 oua 100 g smântână 100 g caşcaval 1 legătură mărar sare piper Mod de preparare:…
Read more »

Tarte cu struguri

11 January 2011
Ingrediente aluat : 250 g făină 125 g unt 100 ml apă sare Ingrediente umplutură: 1 strugure alb 1 strugure negru 1 plic praf de budincă de vanilie 200 ml…
Read more »

Legume cu brânză la cuptor

11 January 2011
Legume cu brânză la cuptor
O reteta de legume cu branza la cuptor din: dovlecei, rosii, ardei rosu, mozzarela, cascaval, cimbru, pesmet, albus, sare, piper si ulei. Ingrediente:  2 dovlecei 2 roşii 1 ardei roşu…
Read more »

Sufleu de legume cu cabanos

11 January 2011
Sufleu de legume cu cabanos
  O reteta delicioasa de sufleu de legume cu cabanos din: dovlecei, cabanosi, rosii, oua, cascacal, paine, unt, lapte, cimbru, sare si piper. Ingrediente: 2 dovlecei 4 cabanoşi 750 g…
Read more »

Conopidă cu ciuperci la cuptor

11 January 2011
Conopidă cu ciuperci la cuptor
Ingrediente: 1 conopidă mare 200 g ciuperci 2 linguri făină 2 linguri unt 2 căni lapte 1 gălbenuş 1 lingură brânză   Mod de

ReteteReteta zileiRetete CiorbeRetete SupeRetete SalateRetete PasteRetete PizzaRetete PesteRetete VitaRetete VitelRetete PorcRetete PuiRetete OaieRetete MielRetete BerbecRetete de postDesertDiete

Sursa:www.restaurantedelux.ro

 
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu