miercuri, 1 iulie 2015

Retete de Mancare gustoase si rapide # 61

Retete de  mancare gustoase si rapide

Vrajitoriile lui Jamie Oliver 48 (video)

11 January 2011
Vrajitoriile lui Jamie Oliver 48 (video)
  Vezi mai multe video din cum-sa
Read more »
 

Găluşte cu prune şi aluat de brânză de vaci

11 January 2011
Găluşte cu prune şi aluat de brânză de vaci
Ingrediente: 100 g brânză de vaci 80 g unt 2 gălbenuşuri + 1 ou 100 g făină 1 linguriţă zahăr puţin lapte rece 500 g prune 100 g pesmet 3…
Read more »

Spuma de ciocolata cu capsuni si piscoturi cu alune

11 January 2011
Spuma de ciocolata cu capsuni si piscoturi cu alune
  Ingrediente: 300 ml lapte 500 ml smântână dulce pentru frişcă zahăr vanilat sau baton de vanilie 150 g zahăr pudră 2-3 linguri cacao 6 pişcoturi cu alune căpşuni  …
Read more »

Vinete cu cârnati la cuptor

11 January 2011
Ingrediente:  2 vinete 3 roşii 3 ouă 2 cârnăciori afumat 1 cană suc de roşii 200 g caşcaval 1 lingură unt sare piper   Mod de preparare: Speli vinetele, le…
Read more »

Tocanita de pui cu legume si lamaie

11 January 2011
Ingrediente: 1 pui (circa 1 kg) 2 cepe 2 ardei graşi 5 căţei de usturoi 2 roşii 2 felioare de lămâie 1 foaie dafin sare piper   Mod de preparare:…
Read more »

Cocktail Rooms Frappe

11 January 2011
Cocktail Rooms Frappe
  Ingrediente: îngheţată de vanilie cafea solubilă suc de portocale zahăr brun gheaţă pisată   Mod de preparare: Se adaugă îngheţata, cafeaua solubilă, sucul de portocale şi zahărul în blender.…
Read more »

Rulouri de curcan cu vinete

11 January 2011
Rulouri de curcan cu vinete
Ingrediente :  1 piept de curcan 2 vinete 600 g roşii 6 linguri ulei 1 lingură unt 1/2 legătură pătrunjel   Mod de preparare: Speli vinetele, le cureţi, le tai…
Read more »

Piept de curcan umplut, invelit in fulgi de migdale

11 January 2011
Piept de curcan umplut, invelit in fulgi de migdale
  Ingrediente: un piept mare de curcan 500 g ciuperci o legatura de marar o legatura pattrunjel rozmarin 2-3 cepe sare piper 1-2 linguri pesmet o capatana de usturoi 3-4…
Read more »

Risotto pescatore

11 January 2011
Risotto pescatore
  Ingrediente: 70 gr riso carnaroli 100 gr cozze 100 gr vongole 40 gr calamari 40 gr caracatita 40 gr creveti 6 ml ulei de masline 10 gr ceapa alba…
Read more »

Muschi de vitel cu salam si legume la cuptor

11 January 2011
Muschi de vitel cu salam si legume la cuptor
Ingrediente :  1 kg muşchi de viţel 150 g salam uscat 2 ardei roşii 2 ardei galbeni 2 căţei de ustu­roi 8 cepe mici rozmarin busuioc 100 ml vin alb…
Read more »

Ardei copţi umpluţi cu carne

11 January 2011
Ardei copţi umpluţi cu carne
Ingrediente:  3 ardei divers coloraţi 1/2 piept de pui 1 morcov mic 1 rădăcină de pătrunjel mică 1 roşie 1/2 linguriţă zeamă de lămâie 1/2 linguriţă ulei 1 fir de…
Read more »

Ciorbă din Tara Moţilor

11 January 2011
Ciorbă din Tara Moţilor
Ingrediente: 1 varză mică 500 g carne de porc afumată 1 ceapă 3-4 căţei de usturoi 2 linguri făină 1 legătură mărar 0,5 I lapte acru sare ulei Mod de…
Read more »

Tort cu blat de nucă şi cremă de gutui

11 January 2011
Ingrediente blat:  200 g făină 150 g unt 150 g zahăr 3 ouă 100 g nuci 75 ml lapte 2 pliculeţe praf de copt Ingrediente crema : 750 g gutui…
Read more »

File de şalău cu sos de portocale

11 January 2011
File de şalău cu sos de portocale
  Ingrediente: 6 bucati file de salau 3-4 portocale 50 g unt 1 lingura de zahar sare piper 1-2 linguri pesmet 2-3 linguri vin alb demidulce piper boabe rosu pastai…
Read more »

Conopidă cu carne la cuptor

11 January 2011
Conopidă cu carne la cuptor
Ingrediente: 1 conopidă mare 500 g carne de vită 200 g brânză telemea 4 cepe 1 ou 3 linguri pastă de tomate 1 legătură mărar şi una de pătrunjel 2-3…
Read more »

Chiftelute la gratar

11 January 2011
Chiftelute la gratar
Ingrediente: 100 g carne de vită 1/4 ouă 1 felie pâine de o zi 1 căţel de usturoi 1 cartof 1 lingură apă caldă 2-3 fire pătrunjel verde   Mod…
Read more »

Vinete cu caşcaval la cuptor

11 January 2011
Ingrediente: 2 vinete 3 roşii 100 g caşcaval 3 căţei de ustu­roi 1 legătură pătrunjel busuioc 2 linguriţe oţet ulei sare piper   Mod de preparare: Tai vinetele felii, le…
Read more »

Cialada cu fructe şi cremă Chantily

11 January 2011
Cialada cu fructe şi cremă Chantily
  Ingrediente: 50 gr unt 90 gr faina 90 gr zahar 2 galbenusuri de ou 50 g frisca 40 gr fructe de sezon   Mod de preparare: Se amestecă untul,…
Read more »

Tartă cu ton şi spanac

11 January 2011
Ingrediente aluat:  200 g făină 100 g unt 1 gălbe­nuş 1 linguriţă apă rece sare Ingrediente umplutură: 2 conserve ton întreg 300 g spanac de la congelator 20 g unt…
Read more »

Ciolan de porc in aspic cu muraturi

11 January 2011
Ciolan de porc in aspic cu muraturi
  Ingrediente: un ciolan de porc afumat  45 g gelatină 50 ml oţet de mere un vârf de linguriţă de sare piper praf şi boabe două foi de dafin 4-5…
Read more »

Pui cu orez si conopida

11 January 2011
Pui cu orez si conopida
Ingrediente: 1 piept de pui dezosat 1 ceapă potrivit de mare 1 conopidă mai mică (se poate folosi şi de la congelator) 250 g orez cu bobul lung rozmarin sare…
Read more »

Cocktail Fruit Frappe

11 January 2011
Cocktail Fruit Frappe
  Ingrediente: gheaţă pisată cafea îngheţată de vanilie sirop de fructe frişcă zahăr brun   Mod de preparare: Se amestecă în blender cafeaîua, îngheţata, frişca, siropul de fructe şi zahărul.…
Read more »

Musaca de dovlecei cu vinete

11 January 2011
Musaca de dovlecei cu vinete
Ingrediente: 2 dovlecei 4 vinete 5 ouă 3-4 cepe potrivite 2 linguri făină 2-3 căţei de ustu­roi 1 legătură pătrunjel busuioc ulei sare piper   Mod de preparare: Cureţi dovlecelul,…
Read more »

Roşii umplute cu brânză la cuptor

10 January 2011
Ingrediente: 4 roşii 100 g brânză frământată sau telemea 2 ouă Ingrediente sos: 200 g margarină 400 ml lapte 1 legătură mărar 20 g făină 100 ml suc de lămâie…
Read more »

Prăjitură cu prune si cremă de vanilie

10 January 2011
Prăjitură cu prune si cremă de vanilie
Ingrediente :  2 ouă 80 g unt sau margarină 150 g iaurt sau 150 ml lapte dulce 1 plic praf de de copt 2 căni făină 1 şi 1/2 căni…
Read more »

Obleti prajiti cu salata verde

10 January 2011
Obleti prajiti cu salata verde
Ingrediente: 1 kg obleţi (peştişori) 2 salate 1 legătură ceapă verde 1 legătură mărar 1/2 lămâie sare făină ulei   Mod de preparare: Speli şi cureţi peştişorii foarte bine şi…
Read more »

Apfeltorte (Tort de mere)

10 January 2011
Ingrediente: 2 ceşti făină 1 linguri­ţă zahăr 1/2 linguriţă sare 1/2 ceaşcă unt 2 linguriţe praf de copt 2/3 ceaş­că de lapte 4-5 mere Ingrediente glazură: 1 ceaş­că zahăr 1/2…
Read more »

Tartă cu sardine

10 January 2011
Ingrediente aluat: 300 g făină 25 g droj­die 45 ml ulei 150 ml apă sare Ingrediente umplutură: 2 cutii sardine în ulei 3 roşii 2 linguri ulei 1 lingură vin…
Read more »

Tartine cu pastă de măsline

10 January 2011
Ingrediente: 500 g măsline 2-3 linguri ulei 1 pâine de o zi 10 nuci   Mod de preparare: Tai pâinea felii, le tai în jumătate şi le prăjeşti. Cureţi apoi…
Read more »

Pui aromat la cuptor

10 January 2011
Pui aromat la cuptor
Ingrediente:  1 kg pulpe de pui 5 căţei usturoi 4 linguri caşcaval ras 4 linguri ulei 3 roşii 1 lingură cimbru uscat sare piper   Mod de preparare: Speli bucăţile…
Read more »

Supă de dovlecel cu mărar

10 January 2011
  Ingrediente: 1 kg dovlecei 1 ardei gras 1 cană lapte 2 linguri făină 1 legătură mărar 1 linguriţă boia dulce ulei sare   Mod de preparare: Cureţi dovleceii, îi…
Read more »

Dovlecei cu mazăre şi verdeaţă

10 January 2011
Dovlecei cu mazăre şi verdeaţă
Ingrediente: 1/2 kg dovlecei 200 g mazăre verde 2-3 roşii 1 ceapă 1 legătură verdeaţă ulei sare   Mod de preparare: Speli bine dovleceii, îi cureţi şi-i tai cuburi. Speli…
Read more »

Salată de legume cu mujdei

10 January 2011
Salată de legume cu mujdei
  Ingrediente: 4 cartofi mari 3 roşii 3 cas­traveţi căpăţână de usturoi ulei oţet sare   Mod de preparare: Fierbi cartofii cu tot

Supă – cremă de legume cu frigănele

10 January 2011
Ingrediente: 4-5 bucheţele de conopidă 1 ceapă 1 morcov 1 mână de fasole verde congelată 6 gogoşari 1 rădăcină pătrunjel 100 g unt 150 g smântână 1 legătură pătrunjel sare…
Read more »
 

Reteta zilei: Tocana de legume cu ciocanele de pui

10 January 2011
Tocana_de_legume_cu_ciocanele_de_pui_10
Tocana de legume cu ciocanele de pui din: ciocanele de pui, vanata, morcov, ceapa, cartofi, usturoi, sare, piper, vegeta, bulion. Ingrediente: 8 ciocanele de pui(sau 4 pulpe intregi) 1 vanata…
Read more »

Ciorba de fasole acrita cu corcoduse verzi

10 January 2011
Ciorba de fasole acrita cu corcoduse verzi
Ciorba de fasole acrita cu corcoduse verzi din: fasole boabe, morcovi, pastarnac, marar, corcoduse, ulei, sare. Poate te intereseaza si: Ciorba de legume acrita cu corcoduse Ciorba de salata cu…
Read more »

Desert cu prune şi fulgi de orez

10 January 2011
Desert cu prune şi fulgi de orez
Ingrediente: 10-12 biscuiţi 172 kg prune 2 lămâi 2 linguri miere 1 lingură alune tocate 4 linguri fulgi de orez 2 linguri esenţă de rom   Mod de preparare: Stropeşti…
Read more »

Dovlecei cu roşii la cuptor

10 January 2011
Dovlecei cu roşii la cuptor
Ingrtediente:  4 dovlecei 500 g roşii 1 ceapă 100 g măsline negre 2 foi de dafin 1 căţel de usturoi 4 linguri caşcaval ras 2-3 frunze de ţelină cimbru busuioc…
Read more »

Aperitiv cu foi şi 4 umpluturi

10 January 2011
Aperitiv cu foi şi 4 umpluturi
Ingrediente foaie: 3 ouă 8 linguri ulei 13 linguri lapte 1 linguriţă amoniac stins cu zeamă de lămâie 550 – 600 g făină sare Ingrediente umplutura: 100 g şuncă presată…
Read more »

Cocktail Ramos Fizz

10 January 2011
Cocktail Ramos Fizz
  Pahar: old-fashioned Decor: felie de lime   Ingrediente: 75 ml gin 10 ml lapte 10 ml double cream (frişca lichidă) 15 ml fresh limejuice 15 ml fresh lemon juice…
Read more »

Piept de pui in aspic dulce-acrişor cu portocale si kiwi

10 January 2011
Piept de pui in aspic dulce-acrişor cu portocale si kiwi
  Ingrediente: 800 g piept de pui 4 portocale o lămâie 2-3 kiwi sare un praf de piper 50 g gelatină maioneză kiwi pentru decor   Mod de preparare: Se…
Read more »

Galuste de capsuni in sos de cacao

10 January 2011
Galuste de capsuni in sos de cacao
Ingrediente: 600 g cartofi fierţi în coajă 10 linguri făină 1 ou sare 600 g căpşuni 7 lin­guri unt 5 linguri pesmet vanilie zahăr pudră Ingrediente sos: 400 ml lapte…
Read more »

File de şalau in aspic cu legume

10 January 2011
File de şalau in aspic cu legume
  Ingrediente: un kilogram de şalău file o ceapă albă o ceapă verde mărar pătrunjel sare piper alb praf şi boabe 3-4 linguri de vin alb demisec 2 lămâi zeama…
Read more »

Tort cu cremă de iaurt şi vişine

10 January 2011
Ingrediente blat: 130 g făină 60 g unt 2 linguri zahăr 1 plic zahăr vanilat 1 gălbenuş 2 linguri apă rece 100 g pişcoturi Ingrediente cremă: 750 g iaurt 2…
Read more »

Spuma de vanilie cu piure de portocale

10 January 2011
Spuma de vanilie cu piure de portocale
Spuma de vanilie cu piure de portocale din: portocale, budinca de vanilie, frisca, zahar tos, zahar vanilat, galbenusuri, baton de vanilie, lapte. Ingrediente: 4-5 portocale zemoase un plic budincă de…
Read more »

Prăjitură cu biscuiţi şi nucă

10 January 2011
Prăjitură cu biscuiţi şi nucă
Ingrediente:  1/2 l lapte 250 g rahat 300 g biscuiţi obişnuiţi 4 linguri cacao 100 g miez de nucă 1 esenţă de rom 2 linguri dulceaţă de cireşe amare  …
Read more »

Recado de adobo

10 January 2011
Recado de adobo
  preparat specific mexican Ingrediente: o lingură de piper 12 frun­ze de oregano sau o lingură de oregano uscat tocat o căpăţână mică de usturoi fript pe grătar 6 cuişoare…
Read more »

Snitel de cas

10 January 2011
Snitel de cas
Ingrediente: 1/2 kg caş de oaie 1 ou 6 linguri făină 1 ceaşcă apă 3 linguri pesmet ulei sare   Mod de preparare: Pregăteşti mai întâi o compoziţie de clătite…
Read more »

Mâncare de mazăre cu cârnaţi

10 January 2011
Mâncare de mazăre cu cârnaţi
Ingrediente: 1 kg mazăre verde 3 linguri de ulei 4 linguri făină 600 ml lapte 1-2 cârnaţi afumaţi de casă sare piper   Mod de preparare: Speli mazărea, o fierbi…
Read more »

Tort cu 3 creme de brânză si fructe

10 January 2011
Ingrediente blat: 3 ouă 3 linguri făină 3 linguri zahăr praf de copt Ingrediente crema: 600 g brânză de vaci 2 plicuri gelatină (de închegat) 4 linguri dulceaţă de afine…
Read more »

Dovleac pane

10 January 2011
Dovleac pane
Ingrediente :  1 dovleac potrivit 2 ouă 2 linguri făină 2-3 căţei de usturoi 100 ml ulei   Mod de preparare: Cureţi dovleacul de sâmburi şi coajă, îl tai felii…
Read more »

Cocktail Mint Latte

10 January 2011
Cocktail Mint Latte
  Ingrediente: Sirop de mentă Lapte Spumă de lapte Cafea   Mod de preparare Se pune laptele rece într-un pahar, se adaugă siropul de mentă şi apoi spu­ma de lapte.…
Read more »

Chifteluţe din pate

10 January 2011
Chifteluţe din pate
Ingrediente :  200 g pate 2 felii pâine 1 legătură pătrunjel 1 ou 100 g brânză de vaci ulei pesmet   Mod de preparare: Amesteci pateul cu pâinea înmuiată în…
Read more »

Cozi de creveţi cu flan de sparanghel

10 January 2011
Cozi de creveţi cu flan de sparanghel
  Ingrediente: 60 gr sparanghel 4 gr ulei de masline 3 bucati creveti black tiger 16/20 20 gr unt 20 gr salatina novela sare piper   Mod de preparare: Se…
Read more »

Păstrăv file de porumb cu ciuperci marinate

10 January 2011
Păstrăv file de porumb cu ciuperci marinate
  Ingrediente: 200 gr file de pastrav 30 gr faina de porumb 10 gr faina alba 1 ou 100 gr ciuperci champignon 5 gr usturoi 1 gr ardei iute 20…
Read more »

Dovlecei cu sos de lamaie

10 January 2011
Dovlecei cu sos de lamaie
Ingrediente:  3-4 dovlecei 1 legătură ceapă verde cu căpăţână 2 linguri ulei 1 linguriţă cu vârf făină (15 g) 1 legătură mărar 1/2 lămâie sare   Mod de preparare: Cureţi…
Read more »

Vrajitoriile lui Jamie Oliver 47 (video)

10 January 2011
Vrajitoriile lui Jamie Oliver 47 (video)Read more »

Ruladă de peşte cu legume

10 January 2011
Ruladă de peşte cu legume
  Ingrediente: 800 g file cod sau macrou 1 mor­cov 1/2 ţelină 1 felie caşcaval 100 g kaizer 1 cea­pă 1 lingură zeamă de lămâie 1 legătură pătrunjel sare piper…
Read more »

Cocktail Elixir

10 January 2011
Cocktail Elixir
  Pahar: highball Decor: frunză de mentă   Ingrediente: 45 ml green Chartreuse 15 ml fresh lime juice 7 frunze proaspete de mentă 20 ml sugar syrup Top-up soda  …
Read more »

Salata cu telemea si ardei iute

10 January 2011
Salata cu telemea si ardei iute
Ingrediente: 2 căpăţâni de salată verde 3 roşii 1 ardei iute verde 1 castravete 300 g brânză telemea 1 ceapă 20 măsline ne­gre 4 linguri ulei piper 1 lingură suc…
Read more »

Ciorba dereasa cu iaurt sau smantana

10 January 2011
Ciorba dereasa cu iaurt sau smantana
Ingrediente : 4-5 cartofi 1 morcov 1 păstârnac l lingură ulei 1 ceapă sare piper 4 linguri smântână ( cu mai puţină grăsime) 1 borcănel de iaurt   Mod de…
Read more »

Sufleu de mentă

10 January 2011
Sufleu de mentă
Ingrediente : 1/2 l lapte + 2 linguri lapte 1 mână frunze de mentă proaspătă 2 linguri amidon 3 ouă 2 linguri zahăr   Mod de preparare: Pui la fiert…
Read more »

Sufleu de carne cu maghiran

10 January 2011
Sufleu de carne cu maghiran
  Ingrediente: 150 g carne de vită maghiran 1 linguriţă unt 1 ou 1 lingură griş 1 morcov mic sare   Mod de preparare: Fierbi carnea în apă şi apoi…
Read more »

Ciorbă din Tara Oaşului

10 January 2011
Ciorbă din Tara Oaşului
Ingrediente: 500 g carne de porc 2 cepe mari 1 gogoşar 2 ardei graşi coloraţi 1 roşie 1 morcov 1 ţelină 1 rădăcină de pătrunjel 200 g fasole verde 200…
Read more »

Chec cu cireşe

10 January 2011
Chec cu cireşe
Ingrediente: 100 g margarina 100 g zahăr pudră 3 ouă 200 g făină 50 ml lapte 1 linguriţă cacao 1 plic zahăr vanilat 1 plic praf de copt 1 lingură…
Read more »

Prăjitură cu cremă de dovleac

10 January 2011
Prăjitură cu cremă de dovleac
Ingrediente blat : 200 g făină 1 lingură nucă măcinată 3 ouă 30 g unt 2 linguri smântână 1 lingură zahăr pudră 1/2 plic praf de

Supă de fructe de mare – Sopa de mariscos estilo La Paz

10 January 2011
O reteta de supa de fructe de mare din: ulei de masline, unt, usturoi, rosii, ceapa, oregano, telina, coriandru, piper, sare, peste, crabi, crevete, homar si fileuri de peste. Ingrediente:…
Read more »
 

Rasol de vită cu sos de mărar

10 January 2011
Rasol de vită cu sos de mărar
Ingrediente :  600 g carne de vită 1 morcov 1 rădăcină pătrunjel 1 ceapă 4 linguri făină 4 linguri ulei 1/2 legătură mărar   Mod de preparare: Speli carnea şi…
Read more »

Profiterol cu sos de ciocolată şi dulceaţă de zmeură

10 January 2011
Profiterol cu sos de ciocolată şi dulceaţă de zmeură
O reteta simpla de profiterol cu oua, lapte, zahar, esenta de vanilie, ciocolata de menaj, cacao, frisca, faina, oua, margarina, sare, sos de ciocolata si dulceata de zmeura Ingrediente îngheţată…
Read more »

Supă de dovlecei cu lapte

10 January 2011
Ingrediente : 1 dovlecel de 250 g 350 ml lapte 10 g griş 172 linguriţă unt 1 linguriţă miere 1-2 fire pătrunjel sare   Mod de preparare: Cureţi dovlecelul, îl…
Read more »

Tiramisu

10 January 2011
Ingrediente: 500 g brânză mascarpone 3 ouă 3 linguriţe zahăr cafea caldă pentru 6 persoane 1 pachet biscuiţi sau i pachet pişcoturi 2 linguriţe cacao   Mod de preparare: Amesteci…
Read more »

Tăietei cu şuncă si legume

10 January 2011
Ingrediente: 200 g tăieţei 100 g şuncă 1 ceapă 1 ardei gras sare piper ulei   Mod de preparare: Fierbi tăieţeii în apă cu puţină sare şi când sunt gata…
Read more »

Spaghete cu smântână şi peşte

10 January 2011
Spaghete cu smântână şi peşte
Ingrediente :   200 g spaghete sau maca­roane 200 g peşte în ulei 200 g smântână 2 cepe 3 căţei de usturoi ulei sare 2-3 fire pătrunjel   Mod de preparare:…
Read more »

Cocktail Milk & Honey Martini

9 January 2011
Cocktail Milk & Honey Martini
  Pahar: martini Decor: nucşoară rasă Ingrediente: 60 ml scotch blended whisky 2 linguriţe de bar miere 15 ml lichior de miere 10 ml double cream 10 ml lapte  …
Read more »

Avocado umplut

9 January 2011
Avocado umplut
  preparat specific mexican Ingrediente: pentru avocado: 1/4 de cană de oţet o lin­gură de suc de lămâie sare piper 1/2 de cană de ulei de măsline sau ulei vegetal…
Read more »

Vrajitoriile lui Jamie Oliver 47 (video)

9 January 2011
Vrajitoriile lui Jamie Oliver 47 (video)Read more »

Salsa pico de gailo (salsa mexicana)

9 January 2011
Salsa pico de gailo (salsa mexicana)
  preparat specific mexican – sos mexican Ingrediente: o cană şi 1/2 de ceapă albă tocată mărunt 4 ro­şii mai mari (cam de un kg), descojite, fără seminţe şi tocate…
Read more »

Prăjitură cu cremă de rahat

9 January 2011
Prăjitură cu cremă de rahat
Ingrediente: 1 pachet foi de prăjitură 1 kg rahat 1 lămâie mare 1 pachet unt 1 cană apă 2 linguriţe zahăr 1 esenţă de vanilie   Mod de preparare: Tai…
Read more »

Prăjitură Vassilopita

9 January 2011
Prăjitură Vassilopita
Ingrediente aluat: 350 g făină 70 g zahăr 50 g unt topit 80 ml lapte cald 10 g drojdie proaspătă 2 ouă 1 portocală 1 lămâie sare scorţişoară coriandru Ingrediente…
Read more »

Placinta slovena

9 January 2011
Placinta slovena
Ingrediente aluat: 300 g făină 5 linguri apă caldă 4 linguri vin 1 lingură zahăr 2 linguri unt topit sare Ingrediente umplutura de mac: 400 g seminţe de mac 200…
Read more »

Salata cu spanac, cascaval si sana

9 January 2011
Salata cu spanac, cascaval si sana
Ingrediente: 2 salate verzi 1 mână spanac 1 ceapă verde 1 ardei 1 roşie 1 castravete 2 ridichi 150 g şuncă 100 g caşcaval 100 ml sana sau chefir ulei…
Read more »

Prăjitură cu fulgi de ciocolată

9 January 2011
Prăjitură cu fulgi de ciocolată
Ingrediente: 7 ouă 1 pahar zahăr 1/2 lămâie 1 pahar ulei 250 g făină 200 g ciocolată de menaj 1 plic praf de copt sare   Mod de preparare: Amesteci…
Read more »

Budinca de cartofi cu carnati si sos de cascaval

9 January 2011
Budinca de cartofi cu carnati si sos de cascaval
  Ingrediente: 1 kg cartofi rosii 50 g unt sau margarina 250 g cascaval 4 oua sare 100 ml smantana 300 g carnati de casa o cutie de iaurt frunzulite…
Read more »

Creveti mari pe pat de spanac

9 January 2011
Creveti mari pe pat de spanac
  Ingrediente: 3 creveti mari 150 g spanac 50 g pasta filo 30 g sos thai ulei extravirgin de masline sare piper   Mod de preparare: Creveţii se înfăşoară în…
Read more »

Prăjiturele de orez cu gluten la aburi cu banane – Khao tom mad

9 January 2011
Prăjiturele de orez cu gluten la aburi cu banane – Khao tom mad
  preparat specific thailandez   Ingrediente: 300 g orez cu gluten, ţinut în apă timp de o oră şi scurs 500 ml lapte de cocos gros 4 linguri de zahăr un…
Read more »

Tăiţei din orez prăjit amestecat cu vită tocată – Kway-tiaow nuea sab

9 January 2011
O reteta de taitei din orez prajit cu ceapa, carne de vita, sos de soia, sos de peste, faina de porumb, usturoi, sos negru de soia, oua de prepelita, frunze…
Read more »

Fasole verde cu pui şi brânză

9 January 2011
O reteta de fasole verde cu lapte, smantana, cascaval, branza telemea, unt, oua, faina, piept de pui, piper, ulei si pesmet. Ingrediente: 1,5 kg fasole verde 200 ml lapte 300…
Read more »

Pane de varză cu şuncă şi caşcaval

9 January 2011
Pane de varză cu şuncă şi caşcaval
Ingrediente: 1 varză dulce 150 g şuncă 150 g caşcaval 4 linguri făină 4 linguri pesmet 3-4 ouă sare   Mod de preparare: Opăreşti varza în apă clocotită cu sare…
Read more »

Salată de ridichi cu branza telemea

9 January 2011
Salată de ridichi cu branza telemea
Ingrediente: 2 legături ridichi 200 g brânză telemea 1 legătură mărar sare piper ulei   Mod de preparare: Speli şi cureţi ridichile şi le dai pe răzătoarea cu ochiuri mari.…
Read more »

Salată de morcovi şi avocado

9 January 2011
Salată de morcovi şi avocado
  Ingrediente: 50 g stafide 4 morcovi 2 fructe de avocado zeamă de lămâie 150 ml suc de por­tocale ulei de măsline praf de ghimbir sare şi piper   Mod…
Read more »

Friptură de vită cu garnitură

9 January 2011
Friptură de vită cu garnitură
  Ingrediente: 4 felii carne de vita (preferabil fleica) sare piper boia de ardei dulce fasole verde cartofi prajiti masline negre ulei pentru prajit   Mod de preparare: Se bate…
Read more »

Prajitura cu branza si caise fara aluat

9 January 2011
Prajitura cu branza si caise fara aluat
Ingrediente: 500 g brânză moale de vaci 300 g caise 4 ouă 125 g zahăr 1 plic zahăr vanilat 1 plic praf de budincă de vanilie 1 lingură făină 1…
Read more »

Pui umplut cu ardei copt

9 January 2011
Pui umplut cu ardei copt
Ingrediente: 1 kg ardei capia roşu 2 bucăţi piept de pui 100 g şunculiţă afumată 100 g carne tocată 11 supă de legume ulei sare piper oţet rozmarin   Mod…
Read more »

Borş cu perişoare de dovlecel

9 January 2011
Borş cu perişoare de dovlecel
Ingrediente: 2-3 morcovi 2 ardei 1 roşie 1 ceaşcă orez 1 cană borş Ingrediente perişoare: 2 dovlecei 2 ouă 2 linguri griş 2 linguri brânză de vaci 1 legătură mărar…
Read more »

Ciupercute umplute cu cascaval

9 January 2011
Ciupercute umplute cu cascaval
O reteta delicioasa de ciuperci umplute cu cascaval din: ciuperci, marar, patrunjel, sare, piper, cascaval, pesmet, ceapa, ulei si patrunjel. Ingrediente: 500 g ciuperci o legatura de marar o legatura…
Read more »

Fasole verde cu crochete de cartofi

9 January 2011
Fasole verde cu crochete de cartofi
Ingrediente: 1/2 kg fasole verde 2 cartofi mari 1 ou 3 linguri făină 2 cepe 2 linguri bulion sare piper zahăr ulei pesmet   Mod de preparare: Cureţi fasolea, ceapa…
Read more »

Lasagna delicioasă

9 January 2011
Lasagna delicioasă
  Ingrediente: 1 morcov 2 tulpini de ţelină 1 ceapă 2 căţei de usturoi 500 g carne tocată 2 linguri ulei 2 linguri pastă de roşii 1 linguriţă oregano 1…
Read more »

Pulpa de miel cu cartofi

9 January 2011
Pulpa de miel cu cartofi
  Ingrediente: 600 g pulpa de miel sare piper rozmarin usturoi cimbru ulei de masline 8 cartofi ulei pentru prajit vin rosu   Mod de preparare : Se împarte pulpa…
Read more »

Anghinare prăjită

9 January 2011
Anghinare prăjită
  Se curata 4 bucati anghinare, se taie partea de dedesubt, apoi varful. Se scobeste fiecare bucata si se taie in patru. Se dau

Cartofi frantuzesti cu carnati si cascaval

9 January 2011
Cartofi_frantuzesti_cu_carnati_si_cascaval
Cartofi frantuzesti cu carnati si cascaval din: cartofi, oua, smantana, iaurt, carnati, unt, cascaval. Ingrediente: 1 kg de cartofi 4 oua o cutie de smantana o cutie de iaurt 2…
Read more »
 

Tarte cu crema şi frişcă

9 January 2011
  Ingrediente: 300 g făina 200 g unt 100 g zahăr pudră 1 linguriţă zahăr vanilat un vărf de cutit sare 500 g cremă de vanilie 200 ml lapte 200…
Read more »

Peste cu solzi de cartofi

9 January 2011
Peste cu solzi de cartofi
  Ingrediente: 1 macrou proaspăt sau congelat 3 cartofi 1 rădăcină pătrunjel 1 ţelină 1 lămâie 125 g unt pentru gătit 50 g unt pentru final sare piper   Mod…
Read more »

Salată de ton cu paste şi maioneză

9 January 2011
Salată de ton cu paste şi maioneză
Ingrediente: 2 cutii ton în ulei 2-3 castraveţi verzi 2 ardei graşi 2-3 linguri maioneză 250 g paste sare piper coriandru 2-3 frunze de salată   Mod de preparare: Fierbi…
Read more »

Chiftelute de varza

9 January 2011
Chiftelute de varza
Ingrediente: 1 varză nouă 3 mor­covi 2 rădăcini păstârnac 1 rădăcină pătrunjel 1 ţelină mică 1 căpăţână de usturoi 2 ouă piper condimente frunze de mărar şi pătrunjel făină ulei…
Read more »

Salată de orez cu ardei si ton

9 January 2011
Salată de orez cu ardei si ton
Ingrediente: 200 g orez 1 ardei gras roşu 1 ardei gras galben 2 roşii 10 măsline verzi 1 conservă ton cu ulei 1 lămâie sare piper busuioc ulei de masline…
Read more »

Salata de vinete cu ulei si sare

8 January 2011
Salata de vinete cu ulei si sare
  Ingrediente: 3 kg vinete sare ulei cat cuprinde Mod de preparare: Se coc vinetele, se curata si se lasa la scurs.   Dupa ce s-au scurs se toaca, se…
Read more »

Taitei cu pui si legume

8 January 2011
O reteta de taitei din orez cu pui, creveti, oua, boabe de soia, ridichi, ueli, ceapa, usturoi, chili rosu, otet, boabe de fasole, lamaie, varza alba si alune macinate Ingrediente:…
Read more »

Bărcute cu chiftelute de carne si cartofi

8 January 2011
Bărcute cu chiftelute de carne si cartofi
Ingrediente: 500 g came tocată 2 felii pâine de o zi 2 ouă 4 cartofi 1 legătură pătrunjel 250 g brânză de vaci 3 linguri unt 3 roşii 1 legătură…
Read more »

Supa crema de legume cu crutoane

8 January 2011
O reteta de supa crema de legume cu crutoane, telina, morcovi, patrunjel, pastarnac, ceapa, cartofi, lapte, frunze de telina si sare. Ingrediente: 200 g telină (rădăcină) 2 morcovi 1 rădăcină…
Read more »

Ciorba de stevie cu smantana

8 January 2011
Ciorba de stevie cu smantana
Ingrediente: 500 g ştevie 2 l apă 11 borş 1 cea­pă 1 lingură ulei 1 cană de smântână 1/2 lingură faina 3 linguri orez sau 2 cartofi mari sare  …
Read more »

Varza acra cu costita afumata

8 January 2011
O reteta de varza acra cu marar verde, ceapa rosie, boia dulce de ardei, sare, piper, ulei si costita afumata Ingrediente: 2 verze murate marar verde tocat marunt ceapa rosie…
Read more »

Orez cu conopidă la cuptor

8 January 2011
Orez cu conopidă la cuptor
Ingrediente: 300 g orez 1 conopidă 200 g caşcaval 2 căni de supă de legume 2 linguri făină 4 linguri unt 2 linguri pesmet sare piper   Mod de preparare:…
Read more »

Punguţe de foitaj cu ciocolată

8 January 2011
Punguţe de foitaj cu ciocolată
  Ingrediente: un pachet de foitaj 300 ml frişcă lichidă 200 g ciocolată neagră 50 g miez de nucă 50 g migdale 50 g nucă de cocos o lingură de…
Read more »

Cocktail Vodka Sling

8 January 2011
Cocktail Vodka Sling
  Calitate – alcoolic  Bază alcoolică – votcă Pahar – tumbler mijlociu Categorie – Cherry brandy drinks Decoraţiune – o felioară de lămâie, o cireaşă roşie şi paie Se serveste…
Read more »

Salată de fasole cu brânză

8 January 2011
Ingrediente: 1 kg fasole verde 250 g telemea de vacă 1 lămâie sare piper ulei   Mod de preparare: Cureţi şi speli fasolea, o rupi bucăţi şi o pui la…
Read more »

Creveţi în foitaj – Goong hom sabai

8 January 2011
Creveţi în foitaj – Goong hom sabai
  Ingrediente: 8 creveţi decorticaţi o lingură de sos de soia o lin­guriţă de zahăr piper alb măcinat 8 foi de aluat pentru rulouri un gălbenuş 500 ml ulei pentru…
Read more »

Salată cu pui şi brânză Feta

8 January 2011
Salată cu pui şi brânză Feta
Ingrediente:  1 piept de pui 100 g brânză Feta 100 g măsline negre 1 salată verde 4 roşii 2 castraveţi 2 ridichi 2-3 linguri de ulei de măsline sare piper…
Read more »

Supă de varză cu smântână şi orez

8 January 2011
Ingrediente: 1 varză dulce 1 ceapă 1 morcov 3 linguri orez 4 linguri smân­tâna 50 g unt 1 legătură pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Cureţi ceapa, o tai…
Read more »

Carne de porc cu sos de ierburi – Nam prik ong

8 January 2011
Carne_de_porc_cu_sos_de_ierburi_06
Carne de porc cu sos de ierburi din: galangal, ardei iute, usturoi, ceapa, sare, pasta de crevete, ulei vegetal, rosii cherry, carne de porc, apa, suc tamarind, sos de peste,…
Read more »

Vrajitoriile lui Jamie Oliver 46 (video)

8 January 2011
Vrajitoriile lui Jamie Oliver 46 (video)Read more »

Omleta cu legume

8 January 2011
Omleta cu legume
Ingrediente : 2 ouă 1 lingură făină 1 ceapă 2 ardei graşi (1 roşu, 1 ver­de) 2 roşii sare piper ulei   Mod de preparare: Cureţi ceapa şi ardeii, tai…
Read more »

Dovlecei umpluti cu branza

8 January 2011
Dovlecei umpluti cu branza
Ingrediente :  2 dovlecei 150 g telemea 1 felie pâine integrală 5-6 ciuperci 40 g măsline verzi 30 g nucă sare piper   Mod de preparare: Speli dovleceii, îi fierbi…
Read more »

Supă de creveţi

8 January 2011
Supă de creveţi
O reteta de supa de creveti decorticati cu taitei de orez, ghimbir, ceapa, usturoi, morcov, telina, fasole mange tout, ardei capia, ciuperci, porumb baby, sos de soia, ulei de masline,…
Read more »

Corn cu fructe exotice

8 January 2011
Corn cu fructe exotice
  Ingrediente: 375 g făină 280 ml lapte dulce 80 g zahăr tos o jumătate de linguriţă de sare 40 g unt 15 g drojdie 50 g alune două ouă…
Read more »

Sărăţele cu legume

8 January 2011
Sărăţele cu legume
  Ingrediente: două ouă 400 g făină 220 ml lapte dulce 70 g unt 180 g brânză telemea o linguriţă de zahăr un fir de praz 50 g măsline verzi…
Read more »

Pui cu sos de soia, legume si pudra de curry

8 January 2011
Pui cu sos de soia, legume si pudra de curry
  Ingrediente: două piepturi de pui doi dovlecei 3 cartofi doi ardei capia 100 g porumb sos de soia o linguriţă de zahăr tos 4 căţei de usturoi o lingură…
Read more »

Salată de legume cu sos

8 January 2011
Salată de legume cu sos
  Ingrediente: doi ardei graşi verzi doi ardei capia roşii două cepe albe 400 g ciuperci 200 g fasole mange-tout un sfert de ţelină două linguri de sos de soia…
Read more »

Supa iute-acrisoara de creveti

8 January 2011
Ingrediente: 750 ml apă sau supă de pui 250 g creveţi decorticaţi 2 căţei usturoi tăiaţi mărunt 2 cepe 5 frunze de lămâi verde 3 felii subţiri (proaspete sau uscate)…
Read more »

Calcan cu morcovi

8 January 2011
Calcan cu morcovi
  Ingrediente: 800 g morcovi mici 1 lingură boabe de piper la borcan 2 linguri unt cu verdeaţă sare piper  îndulcitor lichid 150 ml suc de morcovi 1 vârf de…
Read more »

Chec cu cireşe confiate

8 January 2011
Chec cu cireşe confiate
  Ingrediente: 200 g unt 160 g zahăr tos 3 ouă 320 g făină 150 ml lapte dulce 100 g cireşe confiate 50 g migdale zahăr vanilinat sare esenţă de…
Read more »

Blinii cu salam şi oregano

8 January 2011
Blinii cu salam şi oregano
  Ingrediente: 180 g făină 200 ml lapte dulce două ouă 125gunt 300 g salam picant o jumatate de linguriţă de drojdie uscată un vârf de linguriţă de sare o…
Read more »

Omletă cu alune şi kaizer

8 January 2011
Omletă cu alune şi kaizer
  Ingrediente: 5 ouă 200 g brânză tofu cu ardei 200 g kaizer 50 g alune prăjite 50 g porumb din conservă o lingură de smântână

Supa de rosii cu ou

8 January 2011
O retete de supa de rosii cu ou, pastarnac, morcovi, ardei gras, ceapa, ulei, orez si condimente. Ingrediente: 1 kg roşii 1 păstarnac 2-3 morcovi 2-3 ardei graşi 2-3 cepe…
Read more »
 

Ingheţată cu ciocolată şi fructe

8 January 2011
Ingheţată cu ciocolată şi fructe
Ingrediente: 140 g ciocolată de menaj cu cacao 6 gălbenuşuri 200 g miez de nucă 20 g unt 150 g zahăr obişnuit 400 ml + 2 linguri frişcă lichidă 1…
Read more »

Peşte cu fidea şi legume

8 January 2011
Peşte cu fidea şi legume
  Ingrediente: 4 fileuri de peşte alb 4 cartofi un dovlecel doi ardei capia doi ardei graşi 100 g boabe de porumb un ardei iute mic 250 g fidea de…
Read more »

Spaghete cu rosii si vinete

8 January 2011
Spaghete cu rosii si vinete
  Ingrediente: 200 g spaghete de mălai 2 vinete 4 căţei de usturoi 4 roşii 4 linguri ulei 100 g caşcaval 150 ml supă 1 linguriţă condimente cu gust de…
Read more »

Creveţi cu legume picante

8 January 2011
Creveţi cu legume picante
  Ingrediente: 400 g creveţi decorticaţi 250 g tăiţei de orez un pachet de legume pentru wok un fir de praz 5 roşii un ardei gras un ardei capia un…
Read more »

Ton cu fidea de orez si menta proaspata

8 January 2011
  Ingrediente: două conserve de ton în ulei 150 g fidea de orez un ardei iute o legătură de ceapă verde 100 g ciuperci ghimbir murat 100 g porumb baby…
Read more »

Paste cu sos fin de arahide si broccoli

8 January 2011
Paste cu sos fin de arahide si broccoli
  Ingrediente: 400 g broccoli sare 1 ceapă 1 căţel de usturoi 1 lingură unt 100 ml vin 150 ml smântână piper 1 lingură suc de lămâie nucşoară 400 g…
Read more »

Supă de legume cu busuioc si ardei iute

8 January 2011
O reteta de supa de legume, dovlecei, ciuperci, fasole verde, porumb baby, rosii, ceapa, usturoi, pasta de tomate, pasta de ardei dulce, sare, piper, ulei de masline, busuioc si ardei…
Read more »

Pui cu bacon si cimbru

8 January 2011
Pui cu bacon si cimbru
  Ingrediente: 8 ciocănele de pui 8 felii de bacon 500 g ciuperci 120 g făină o lingură de pesmet 3 ouă 100 ml lapte dulce o linguriţă de muştar…
Read more »

Frigărui fantezie

8 January 2011
Frigărui fantezie
Ingrediente: 150 g brânză de vaci frunze de busuioc proaspete 2 ardei graşi divers coloraţi 10 măsline verzi 2 felii de pâine de o zi, sare piper 2 roşii  …
Read more »

Prăjitură cu ananas şi cocos

8 January 2011
Prăjitură cu ananas şi cocos
  Ingrediente: 500 g brânză de vaci 115 g unt 5 ouă 190 g făină 250 g zahăr tos 100 g zahăr pudră 175 ml iaurt 100 g nucă de…
Read more »

Legume la cuptor cu oregano si curry

7 January 2011
Legume la cuptor cu oregano si curry
  Ingrediente: doi morcovi 400 g fasole verde 400 g fasole albă păstăi 200 g mazăre o jumătate de ţelină doi ardei capia un ardei gras 500 g broccoli ceapă…
Read more »

Cocktail Vodka Sour

7 January 2011
Cocktail Vodka Sour
  Calitate – alcoolic  Bază alcoolică – votcă Pahar – cupă mică de cocktail Categorie – Vodka drinks Decoraţiune – o cireaşă din alcool   Ingrediente: 6/70 votcă 2/10 suc…
Read more »

Biscuiţi cu cocos si cafea

7 January 2011
Biscuiţi cu cocos si cafea
  Ingrediente: 250 g faina 170 g unt 100 g zahar 75 g nuca de cocos 2 oua sare o lingura de boabe de cafea 2 pliculete de zahar vanilinat…
Read more »

Salata cu ciuperci, cascaval si porumb

7 January 2011
Salata cu ciuperci, cascaval si porumb
  Ingrediente:  250 g ciuperci proaspete 100 g porumb 100 g caşcaval 2 felii muşchi afumat 1 castravete 1 ardei capia roşu 3 linguri maioneză sare piper   Mod de…
Read more »

Salată de macrou cu cartofi

7 January 2011
Salată de macrou cu cartofi
Ingrediente : 1 conservă macrou în ulei 500 g cartofi 2 roşii 250 g fasole verde 200 g ceapă verde 1 ardei gras roşu 1 ardei gras gal­ben 50 g…
Read more »

Salata ardeleneasca cu sunca si oua

7 January 2011
Salata ardeleneasca cu sunca si oua
Ingrediente: 250 g caşcaval 8 ouă 500 g şuncă maioneză din 2 ouă   Mod de preparare: Fierbi cele 8 ouă să fie cât mai tari, chiar răscoapte şi după…
Read more »

Pilaf cu fasole verde

7 January 2011
Pilaf cu fasole verde
Ingrediente :  200 g orez 500 g fasole verde 2 cepe medii 120 ml ulei 1 lingură zahăr verdeaţă piper sare   Mod de preparare: Cureţi şi speli fasolea, apoi…
Read more »

Tartă cu cas

7 January 2011
O reteta foarte simpla de tarta cu cas de oaie, marar, ceapa, sare, piper si unt. Ingrediente: 250 g caş de oaie 1 legătură mărar 2 cepe sare piper unt…
Read more »

Flan cu ciuperci

7 January 2011
Flan cu ciuperci
  Ingrediente: 250 g ciuperci 75 g margarină 3 felii şuncă 4 linţ guri făină 4 ouă 1/2 l lapte sare piper   Mod de preparare: Topeşti margari­na, adaugi ciupercile…
Read more »

Crema de ciocolata alba cu lamaie

7 January 2011
Crema de ciocolata alba cu lamaie
  Ingrediente: 250 g ciocolată albă 1 lămâie 150 ml smântână 4 albuşuri   Mod de preparare: Topeşti ciocolata pe baie de aburi, o dai deoparte, amesteci să se răcească…
Read more »

Ruladă necoaptă cu nucă

7 January 2011
Ruladă necoaptă cu nucă
Ingrediente :  3 ouă 280 g zahăr pudră + 4 linguri zahăr pudră 400 g nucă 4 linguri cacao 200 g unt (sau margarină)   Mod de preparare: Baţi albuşurile…
Read more »

Paste cu 2 sosuri

7 January 2011
Paste cu 2 sosuri
Ingrediente:  200 g paste sub formă de orez linguri unt sare Ingrediente sosul de maioneză verde: o mână de spanac 2 ouă sare piper ulei Ingrediente sosul picant: 2 ouă…
Read more »

Ciorbă cu perişoare din pate de soia

7 January 2011
Ciorbă cu perişoare din pate de soia
  Ingrediente: 1 lingură pate de soia 2 linguri orez 1 lingură nucă pisată 1 ceapă mare 2 legături pătrunjel 1 ou 1 lingură ulei 1 morcov 1 rădăcină pătrunjel…
Read more »

Cimbrul

7 January 2011
Cimbrul
Înca din antichitate cimbrul a fost cultivat în zona mediteraneeana. Mai întâi au fost descoperite si apreciate virtutile medicale ale plantei si abia apoi aceasta a fost folosita în gastronomie…
Read more »

Vinete cu dovlecei si cascaval

7 January 2011
Ingrediente : 3 vinete 4 dovlecei 4 roşii 2 pachete brânză topită sau 250 g caşcaval 1 le­gătură pătrunjel 100 ml ulei 2 linguri făină 2 lin­guri pesmet sare piper…
Read more »

Rulada cu cascaval

7 January 2011
Rulada cu cascaval
  Ingrediente: 180 g margarină 4 linguri făină 1/2 I lapte 4 ouă 250 g caşcaval   Mod de preparare: Topeşti margarina, adaugi făina, tomi laptele şi amesteci până se…
Read more »

Spaghete cu file de pui si rucola

7 January 2011
Spaghete cu file de pui si rucola
  Ingrediente: 200 g spaghete sare 60 g rucola 250 g file de pui 1 lingură ulei Pentru sos: 1 lingură ulei 150 g şuncă 200 g smântână în plus:…
Read more »

Ciorbă de perişoare din peşte (cod)

7 January 2011
Ciorbă de perişoare din peşte (cod)
Ingrediente: 300 g file de cod 1 ardei gras 1 morcov 1 fir de ceapă verde 1 felie de pâine albă 1 cană bulion sau 3 roşii 1 legătură pătrunjel…
Read more »

Vrajitoriile lui Jamie Oliver 45 (video)

7 January 2011
Vrajitoriile lui Jamie Oliver 45 (video)Read more »

Prăjitură cu fructe şi glazură

7 January 2011
Prăjitură cu fructe şi glazură
  Ingrediente: 350 g făină 200 ml lapte 250 g zahăr 100 ml ulei 4 ouă 6 piersici 2 mâini vişine 50 g pesmet sau griş coajă rasă de la…
Read more »

Pilaf cu carne si morcov

7 January 2011
Pilaf cu carne si morcov
Ingrediente :  1 kg orez 500 ml ulei 500 g carne 1 kg morcov 1-2 cepe 2 linguri sare condimente 11 apă   Mod de preparare: Intr-o oală (sau ceaun)…
Read more »

Inghetata de fragute si cappucino

7 January 2011
Inghetata de fragute si cappucino
  Ingrediente: 12 oua 24 linguri zahar 1 l frisca 300 g fragute 2 plicuri cappucino   Mod de preparare: Baţi albuşurile spumă cu

ReteteReteta zileiRetete CiorbeRetete SupeRetete SalateRetete PasteRetete PizzaRetete PesteRetete VitaRetete VitelRetete PorcRetete PuiRetete OaieRetete MielRetete BerbecRetete de postDesertDiete

Sursa:www.restaurantedelux.ro

 
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu